Köyceğiz Gölü Su Sporları Merkezi Olacak - Son Dakika
Spor

Köyceğiz Gölü Su Sporları Merkezi Olacak

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, yarın Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde başlayacak.

15.04.2016 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, yarın Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde başlayacak.

Yarışlar öncesi Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen sporcular, Köyceğiz'de antrenmanlara başladı. Köyceğiz Gölü'nde gerçekleştirilen antrenmanları çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi. Köyceğiz Su Sporları Merkezinde, yarın başlayacak 2 gün sürecek.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıl içinde birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Son yıllarda ilçenin spor turizminde öne çıktığını belirten Ceylan, kano yarışları ve kamplarının son yıllarda Köyceğiz'de gerçekleştirildiğini ifade etti.

Köyceğiz Gölü'nün hem yarışlara hem seçmelere hem de kamp çalışmalarına ev sahipliği yaptığını vurgulayan Ceylan, "Bugün gelen sporcularımız göl üzerinde kurulan parkurlarda antrenmanlarını yapmaya başladı. Vatandaşlarımız ilgiyle sporcularımızı izliyor ve onlara destek veriyor." diye konuştu.

Köyceğiz'in doğal güzellikleri ve kültür turizmi açısından gözde bölgelerden olduğunu kaydeden Ceylan, şunları söyledi:

"Son yıllarda yapılan çalışmalar ile su ve spor turizmi açısından da önemli bir merkez haline geldik. Köyceğiz artık birçok ulusal ve uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Su ve spor turizmi açısından gerekli altyapı çalışmalarımızı yapıyoruz. Köyceğiz arık doğal ve tarihi güzelliklerinin yanında su ve spor turizmi ile de adından çok söz ettiren bir ilçe durumuna geldi."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Köyceğiz Gölü Su Sporları Merkezi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement