Köyceğiz Ölümlü Kazanın Yaşandığı Kavşakta Yol Kapatma Eylemi - Son Dakika
Güncel

Köyceğiz Ölümlü Kazanın Yaşandığı Kavşakta Yol Kapatma Eylemi

Köyceğiz Ölümlü Kazanın Yaşandığı Kavşakta Yol Kapatma Eylemi

Ölümlü kazanın yaşandığı kavşakta yol kapatma eylemiMUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde ölümlü kazanın yaşandığı kavşakta önlem alınmasını talep eden halk, yol kapattı.

08.10.2016 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölümlü kazanın yaşandığı kavşakta yol kapatma eylemi

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde ölümlü kazanın yaşandığı kavşakta önlem alınmasını talep eden halk, yol kapattı. Muğla'dan Fethiye yönüne 1 saat ulaşıma kapanan karayolu, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale'nin gerekli önlemlerin alınacağı sözünü vermesiyle tekrar ulaşıma açıldı.

Zeytinalanı Mahallesi Sağlık Ocağı Kavşağı'nda dün (cuma) meydana gelen kazada; 50 yaşındaki Nevzat Çelik yönetimindeki 34 SCS 23 plakalı otomobil ile 74 yaşındaki Akif Uysal'ın kullandığı 48 K 1202 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Akif Uysal öldü, kızı 20 yaşındaki Büşra Yener ile torunu 3 yaşındaki Ömer Faruk Yener ve diğer sürücü Nevzat Çelik ise yaralandı.

KAYMAKAM SÖZ VERDİ

Yolun tehlikeli olduğunu ve ölümlü kazaların yaşandığını söyleyen vatandaşlar, bugün saat 11.00'de karayolunu ulaşıma kapattı. Jandarma bölgede önlem alırken, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale de tepkili vatandaşlarla görüşmek üzere kavşağa geldi. Demirkale, "Gerekenin yapılması için çalışmalara başladık. Ben sizlere söz veriyorum, konunun takipçisi olacağım. Buraya istediğiniz sinyalizasyonun takılması ve ayrıca keskin olan virajında açılması için gerekli çalışmaları karayollarıyla birlikte en kısa sürede görüşerek çözümünü sağlayacağız" dedi.

Bunun üzerine halk eylemi sonlandırdı. Muğla'dan Fethiye yönüne 1 saat ulaşıma kapanan karayolu tekrar açıldı.

Vatandaşlardan Hüseyin Uysal, "Bugün Kaymakam beyin vermiş olduğu söz doğrultusunda yolu açtık. Ama bu arada istemiş olduğumuz önlemler alınmaz ise bir yine yolu kapatmasını biliriz. Bizim fazla bir isteğimiz yok. Şurada bulunan keskin noktanın alınması ve kavşağa sinyalizasyon istiyoruz. Dün yaşanan kazada ağır yaralanan Büşra Yener kardeşimiz de ölüm kalım savaşı veriyor. Verdiğimiz canlar yeter, başka ölüm olmasın" dedi

Kaymakam Gürkan Demirkale ise "Burada vatandaşın kavşak ışıklandırılması için talepleri var. Biz Karayolları ile irtibata geçtik ve gerekeni yapacağız. Ayrıca burada sinyalizasyondan önce, yüksek sürat yapılıyor. Bundan sonra biz burada gerekli işlemleri yapacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köyceğiz Ölümlü Kazanın Yaşandığı Kavşakta Yol Kapatma Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement