Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası - - Son Dakika
Spor

Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası -

Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası -

Köyceğiz 17. Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası törenle başladı.

23.06.2014 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köyceğiz 17. Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası törenle başladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başlayan törende, mehter takımı gösteri yaptı. Tören kapsamında, Köyceğiz kordonunda kortej yürüyüşü yapıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Hentbol Teknik Kurul Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1998'de 9 takımla başlayan turnuvanın, bu yıl 17'ncisini 24 takımla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Turnuvaya 13 ayrı üniversiteden erkek ve kadın takımların katıldığını belirten Eler, "Uzun yıllardır turnuvaya katılarak bizlere destek veren üniversitelerimize teşekkür ediyorum. Burada sadece hentbol değil dostluklar da pekişiyor. Köyceğiz denildiği zaman, akla hentbol geliyor" dedi.

Eler, Köyceğiz'in ikliminin hentbola uygun olduğunu dile getirerek, federasyon olarak turnuvayı başka bir yerde yapmayı düşünmediklerini ifade etti. Eler, Köyceğiz halkına ve idarecilere de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Köyceğiz Belediyesi Delta Plajı'nda yapılan şampiyonada, Orta Doğu Teknik, Dumlupınar, Marmara, Fırat, Ankara, Yüzüncü Yıl, Gazi, Hacı Bektaş-ı Veli, Celal Bayar, Muğla Sıtkı Koçman, Gaziantep, Kastamonu, Süleyman Demirel üniversiteleri ve Köyceğiz Belediye Spor Kulübü'nden 12'si kadın olmak üzere 24 takım mücadele edecek.

-Mehter marşı

-Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol Teknik Kurul Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement