Köyceğizli Hentbolcular Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Köyceğizli Hentbolcular Şampiyon Oldu

Köyceğizli Hentbolcular Şampiyon Oldu

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, Ankara’da oynanan 1. Lige yükselme karşılaşmasında şampiyon olarak Türkiye 1. Hentbol Ligi’ne yükseldi.

07.04.2016 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, Ankara'da oynanan 1. Lige yükselme karşılaşmasında şampiyon olarak Türkiye 1. Hentbol Ligi'ne yükseldi.

Ankara'da gerçekleştirilen 2015-2016 sezonu Hentbol Erkekler 2.Lig play-off final maçlarının ardından Köyceğiz Belediyespor ve Karşıyaka Belediyespor, Hentbol Erkekler 1.Lige yükselmeye hak kazanan takımlar oldu.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalarda son gün karşılaşmalarında Karşıyaka Belediyesi SK, Tokat Gençlikspor'u 28-19 mağlup ederken, Gümüşhane Belediyesi SK ise Köyceğiz Belediyespor'u 29-28 yenmesine rağmen, üçlü averajla 1. lige yükselemedi. Müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon Köyceğiz Belediyespor, kupa ve madalyasını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Kıvrak ile GSB Rehberlik ve Denetim Başkanı Mehmet Haluk Uçkun'dan aldı.

Hentbol Antrenörleri Şahin Sağıroğlu, Kenan Engin ve Ufuk Canikli'nin çalıştırdığı şampiyon hentbolcuları İlçede Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz Belediyespor Başkanı Salih Birincioğlu ve vatandaşlar çiçeklerle karşıladı.

Gelecek sezon oynayacakları 1. ligde de şampiyonluk hedeflediklerini belirten Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Köyceğiz'imize bu şampiyonluğu getiren başta Belediyespor kulübümüzün başkanı Salih Birincioğlu'na, hentbol takım yöneticisi Nadi Pirci'ye, antrenörlerimize ve takım oyuncularımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Köyceğiz Belediyespor Başkanı Salih Birincioğlu ise, "tüm zor şartlara rağmen yılmadan çalışarak bize şampiyonluğu armağan eden takım sorumlumuz Nadi Pirci' ye, antrenörlerimize ve takım oyuncularımıza teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim" dedi.

Takım sorumlusu Nadi Pirci'de, "Hentbol takımımıza bu zorlu yolda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Gürkan Demirkale'ye, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan'a, Kulüp Başkanımız Salih Birincioğlu'na, Köyceğiz'deki sivil toplum kuruluşlarına ve diğer destekleyenlerimize teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğizli Hentbolcular Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement