Köydes Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Köydes Toplantısı Yapıldı

Köydes Toplantısı Yapıldı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda KÖYDES toplantısı yapıldı.

18.03.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda KÖYDES toplantısı yapıldı.

Susuz veya suyu yetersiz köy ve bağlılarının sağlıklı ve yeterli içme suyuna kavuşturulması, köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesi, küçük ölçekli sulama altyapısının geliştirilmesi ile köy atık su altyapısının iyileştirilmesi için uygulanmakta olan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES), kapsamında ilimize tahsis edilen ödeneğin dağılımıyla ilgili olarak, Valilik Toplantı Salonu'nda İl Tahsisat Komisyon Toplantısı yapıldı.

Toplantıda 2014 yılı KÖYDES projeleri ile İlimiz Merkez, Elbeyli, Musabeyli ve Polateli İlçelerine bağlı köylerin, 2014 yatırım programına alınan yol, su, kanalizasyon, içme suyu, sondaj ve isale hattı çalışmaları ile tahsis edilen ödenek programı ile ilgili bilgiye yer verildi.

Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Ulaş Akhan, Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, Musabeyli Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ile daire müdürleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile İl Özel idaresi teknik personel katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köydes Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement