Köylere 35 Adet Çöp Konteyneri Dağıtılacak - Son Dakika
Yerel

Köylere 35 Adet Çöp Konteyneri Dağıtılacak

Köylere 35 Adet Çöp Konteyneri Dağıtılacak

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından temin edilen 35 çöp konteyneri 40 köy ve 5 obada ihtiyaç duyulan bölgelere dağıtılacak.

02.04.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından temin edilen 35 çöp konteyneri 40 köy ve 5 obada ihtiyaç duyulan bölgelere dağıtılacak.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı 40 köy ve 5 obada ihtiyaç duyulan bölgelere 35 adet çöp konteyneri dağıtılacak. Lapseki Belediye başkanlığı tarafından temin edilen konteynerler Özel İdare Müdürlüğüne tahsis edildi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz konu ile alakalı yaptığı bilgilendirmede, "Lapseki, Umurbey ve Çardak belediyeleri olmak üzere köylerdeki çöplerin toplanması için Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı önderliğinde imzalarımızı atmıştık. Bu kapsamda başladığımız çalışmalarda bazı bölgelerde çöp konteynerine ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Gerekli dağıtım işlemlerinin yapılması için özel idareye tahsis işlemleri yapıldı. Artık belediyeler tarafından 40 köy ve 5 obanın çöpleri düzenli olarak toplanmaya devam edecektir" dedi. Çöp konteynerleri dağıtım işlemleri gün içinde sürdürülecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere 35 Adet Çöp Konteyneri Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement