Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Görev Değişimi

Köylere Hizmet Götürme Birliği\'nde Görev Değişimi

Çorum’un Sungurlu ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2016 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi.

10.05.2016 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2016 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Toplantıda bir yıl süre ile görev yapacak İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarlarının seçimi yapıldı.

Özel İdare Toplantı Salonu'nda Boğazkale Kaymakamı ve Sungurlu Kaymakam vekili Osman Aydoğan başkanlığında yapılan toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis üyeleri, 2017 yılı Mayıs ayında yapılacak seçime kadar görev yapmak üzere 2 İl Encümeni ve 2 Köy muhtarını seçti.

İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak Ramazan Kelepircioğlu, Celal Güngör ve Ünal Cevizci aday olurken, Köy Muhtar adayları ise Çavuşçu Köyü Muhtarı Kadir İçtüzer, Derekışla Köyü Muhtarı Seyfi Erayhan, Demirşeyh Köyü Muhtarı Salih Büyükgülü, Üçoluk Köyü Muhtarı İsmail Kurnaz, Tuğcu Köyü Muhtarı Mehmet Mutahhar Büyüm, Gökçam Köyü Muhtarı Mehmet Sabancılar, Kavşut Köyü Muhtarı Hamza İnaltun ve Ortakışla Köyü Muhtarı İsa Kaya oldu.

Yapılan İl Genel Meclisi Üyesi seçiminde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Kelepircioğlu 91 oy ve Ünal Cevizci 77 oy alarak seçilirken, MHP İl Genel Meclis Üyesi Celal Güngör 41 oyda kaldı. Köy Muhtarlığı seçiminde ise Derekışla Köyü Muhtarı Seyfi Erayhan 48 oy ve Üçoluk Köyü Muhtarı İsmail Kurnaz 34 oy alarak seçilirken, Çavuşçu Köyü Muhtarı Kadir İçtüzer 27, Demirşeyh Köyü Muhtarı Salih Büyükgülü 8, Tuğcu Köyü Muhtarı Mehmet Mutahhar Büyüm 12, Gökçam Köyü Muhtarı Mehmet Sabancılar 16, Kavşut Köyü Muhtarı Hamza İnaltun 25 ve Ortakışla Köyü Muhtarı İsa Kaya 15 oy aldılar.

Kaymakam Osman Aydoğan, Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde görev yapmak için seçilen üyeleri tebrik ederek, başarılar diledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement