Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı

Hekimhan Kaymakamı Çoban: "30 Mart'tan itibaren birliğimiz kapanacaktır.

22.03.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hekimhan Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını yaptı.

Hekimhan Öğretmenevi'nde düzenlenen Köylere Hizlet Götürme Birliği Meclisi toplantısında konuşan Kaymakam Mesut Çoban, yeni Büyükşehir Belediye Yasası ile birlikte köylerin tüzel kişiliği kalmadığı için 30 Mart'tan itibaren birliğin kapatılması gerektiğini söyledi.

Bugün birliğin son toplantısı ve tasfiyesi için hep birlikte karar alacaklarını ifade eden Çoban, "Tabii birlik çok uzun süredir köylerimizin yollarını, içme suyunu, diğer alt yapı hizmetlerini yapmaktadır. 30 Mart'tan itibaren birliğimiz kapanacaktır. Bugüne kadar bu hizmetlerde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda, geçen seneye ilişkin faaliyet, kesin hesap ve denetim raporları, bu yılın ek bütçesi, faaliyet, kesin hesap ve denetim raporları görüşüldü.

Tasfiye sürecine ilişkin son değerlendirme yapıldı.

Hekimhan Köylere Hizmet Götürme Birliğinin tasfiyesi için meclis kararının mülki idare amirine sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Ünsal, İl Genel Meclisi üyeleri Nevzat Kızılarslan ve Nebi Yiğit ile birliğe üye köy muhtarları katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement