Köylere Hizmet Götürme Birliği Tasfiye Edildi - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Tasfiye Edildi

Köylere Hizmet Götürme Birliği Tasfiye Edildi

Erenler Kaymakamlığı’na bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 30 Mart 2014 tarihi itibariyle tasfiyesine karar verildi.

05.02.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler Kaymakamlığı'na bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 30 Mart 2014 tarihi itibariyle tasfiyesine karar verildi.

Kaymakam Mehmet Mızrak birliğin tasfiyesinin mevzuattan kaynaklandığını belirterek, "Birliklerin kanunu çıkmadan önce ilk Kaymakamlık yıllarında birliklerin köylerin her türlü ihtiyacı için çok güzel hizmetler yaptı. 1977-78-79 yıllarında Kastamonu- Cide İlçesi Kaymakamı iken o yıllarda demir-çimento karaborsasını önlemek için Kaymakamlıklara demir-çimento tahsisi yapıldı. Ben de demir-çimentoyu Birlik kanalıyla dağıttım. Birlik bu kardan o yıllarda Cide köylerinin çok önemli ihtiyaçlarını giderdi. O yıllar Cide de birliğimiz çok kalıcı hizmetler yaptı. Bugünkü tasfiye dolayısıyla birliklerin o güzel günlerini yeniden hatırlamak güzel bir duygu. Yurdumuz köylerine şimdiye kadar hizmetlerinden dolayı tüm Kaymakamlarımıza, Muhtarlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize yürekten şükranlarımı sunuyorum. Köylerimizin bugün geldiği noktada hepsinin sevgisi ve şeref payları vardır" dedi.

Erenler Kaymakamı Kaymakam Mehmet Mızrak Başkanlığında toplanan genel kurul üyeleri toplantı sonunda birbirlerine haklarını helal ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği Tasfiye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement