Rize'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı - Son Dakika
Yerel

Rize'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Rize'de, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

22.04.2014 17:47  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Nurullah Çakır başkanlığında, Valilik Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, köy muhtarları ve birlik çalışanları katıldı.

Çakır, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yakaladığı ekonomik büyüme ile hem hizmet hem de yasal düzenlemelerle gelişen şartlar sayesinde çok daha iyi bir noktaya geldiğini söyledi.

Rize'de hizmetlerin köylere ulaştırılması konusunda gereken çabanın son derece hassasiyetle yürütüldüğü ifade eden Çakır, "Başarılı hizmetlerin üretilmesi ancak aktif çalışmalarla mümkündür. 2014 yılında en güzel hizmetlerin halkımıza ulaşması noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yönüyle yürütülen projelere sürekli olarak destek veren Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri ve personellerine, köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantının sonunda encümen üyeleri ve köy muhtarları, Vali Çakır'dan köylerde yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda yardım istediler. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement