Köylülerden Akar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Köylülerden Akar'a Ziyaret

Köylülerden Akar\'a Ziyaret

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Avcılar köylüleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar’ı ziyaret etti.

03.03.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Avcılar köylüleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret eden Avcılar köyü sakinleri, köyde yaşanan sorunlarını Akar'a iletti. Akar, AK Parti olarak sadece seçimlerde değil, her zaman vatandaşların arasında olacaklarını söyledi. Akar, "Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarımızı dinleyip imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız ve büyük bir özveriyle halkımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz. Biz halkımızla her zaman iç içe olmaya gayret ediyoruz. AK Parti ile beraber birçok köyümüzde temel sorunlar büyük ölçüde aşıldı. Eksiklikleri yerinde görüp, köylülerimizle istişare ediyoruz. Köylerde temel sorunlar altyapı, sulama ve kanalizasyon olarak karşımıza çıkıyor. Sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Köylülerimizin yaşadıkları coğrafyada daha rahat edebilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Köylülerimizin sevinç ve hüzünlerine ortak olmak istiyoruz. Eskiden halkımız taleplerin iletmek için randevu isterlerdi. O zamanki siyasetçiler görüşmek isterlerse ancak görüşebilirlerdi. AK Parti ile birlikte bu anlayış değişti" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylülerden Akar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement