Komşusunu Av Tüfeğiyle Öldüren Adam Ormanda Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Komşusunu Av Tüfeğiyle Öldüren Adam Ormanda Yakalandı

Komşusunu Av Tüfeğiyle Öldüren Adam Ormanda Yakalandı

Aydın'ın Nazilli İlçesinde çıkan kavgada komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldüren adam, jandarma tarafından ormanlık alanda yakalandı.

16.01.2017 15:00  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı kırsal Kozdere Mahallesi'nde çıkan kavgada, komşusu 32 yaşındaki Hüseyin Küçük'ü av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla 41 yaşındaki Mehmet Ulusoy, jandarma tarafından ormanlık alanda yakalandı.

VURULAN ADAMIN YAKINLARI JANDARMAYA HABER VERDİ

Evli 2 çocuk babası Hüseyin Küçük, dün saat 16.30 sıralarında odun toplamak için Kozdere Mahallesi'ne 100 metre mesafedeki okulun bulunduğu bölgeye gitti. Bir süre sonra bu bölgeden bir el silah sesi duyuldu. Sesin geldiği yere giden yakınları ve mahalle sakinleri Hüseyin Küçük'ü kanlar içinde bulup durumu jandarmaya bildirdi.

ZANLIYI MOTOSİKLET İZLERİ ELE VERDİ

Jandarma olay yerinde yaptığı incelemede, bir motosiklete ait lastik izleri gördü. Küçük'ü av tüfeğiyle vuran kişinin motosikletle kaçtığı saptanıp soruşturma bu yönde derinleştirildi. Şühelinin Buharkent yönüne kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma, MOBESE kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ancak şüphelinin o yöne gitmediği, Kozdere Mahallesi'nde gizlendiği anlaşıldı.

ZANLI AV TÜFEĞİYLE ORMANDA YAKALANDI

Bunun üzerine jandarma arama çalışmalarını buradaki ormanlık alanda yoğunlaştırdı. Jandarma, olayın şüphelisi olduğu ileri sürülen Mehmet Ulusoy'u saat 19.30 sıralarında, suç aleti av tüfeğiyle ormanda yakaladı.

"YAKINIMIN NAMUSUNA DİL UZATTI BEN DE ONU VURDUM"

Gözaltına alınan Ulusoy suçunu itiraf edip, Küçük'ü bir yakınının namusuna dil uzattığı için vurduğunu söyledi. Ancak şüpheli Mehmet Ulusoy ile ölen Hüseyin Küçük arasında, bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle geçmişe dayanan husumet olduğu, cinayetin bu nedenle işlenmiş olabileceği ileri sürüldü. Mehmet Ulusoy, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adiyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Komşusunu Av Tüfeğiyle Öldüren Adam Ormanda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement