Koyulhisar Belediye Başkanı Epsileli Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar Belediye Başkanı Epsileli Görevine Başladı

Koyulhisar Belediye Başkanı Epsileli Görevine Başladı

30 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) belediye başkanlığına seçilen Osman Epsileli görevine başladı.

04.04.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) belediye başkanlığına seçilen Osman Epsileli görevine başladı.

Koyulhisar Belediyesi önünde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle göreve başlayan Epsileli, yapılan duanın ardından başkanlık makamına geçti.

Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan ve Cumhuriyet Savcısı İdris Akkeçeli Başkan Osman Epsileli'yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İlçede çok güzel ve sakin bir havada seçimin geçtiğini belirten diyen Kaymakam Turan, "İlçemizde yapılan seçimlerde olumsuz bir olayla karşılaşmadığımızdan dolayı gayet memnunuz. Seçimlerin tüm yurdumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gün boyu süren ziyaretlerde misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Epsileli, "Seçimlerde söz verdiğimiz gibi kardeşlik, hak ve hukuk içinde siyasi ayrımcılık olmadan hizmetlerimizi adaletli ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza sunacağız. Bizi bu göreve laik gören tüm Koyulhisar halkına teşekkür ederim" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar Belediye Başkanı Epsileli Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement