Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylası'nda Piknik Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylası'nda Piknik Düzenledi

Koyulhisar Belediyesi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personeline yönelik Eğriçimen Yaylası'nda piknik düzenledi.

13.01.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koyulhisar Belediyesi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personeline yönelik Eğriçimen Yaylası'nda piknik düzenledi.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, piknikte yaptığı konuşmada, sıkı çalışma temposu içerisinde bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Çalışma temposunun yorgunluğunu ilçemizin önemli mekanlarından olan Eğriçimen Yaylası'nda kar üzerinde piknik yaparak attık" dedi.

İlçe halkı içinde piknik tertip edeceklerini belirten Epsileli, "Geçen yıl Koyulhisar'da yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız pikniği bu yıl da tekrarlamak istiyoruz. Onunda planlamasını yaparak değerli hemşehrilerimizle de bir araya gelmekten mutluluk duyacağız. İnşallah en kısa sürede o pikniğimizi de yapacağız" ifadelerini kullandı.

Eğriçimen Yaylası'nı turizme kazandırmak için de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Epsileli, "Eğriçimen Yaylası sadece Koyulhisar halkına değil, vadide bulunan tüm ilçelere hizmet vermektedir. Çam ağaçlarıyla çevrili, oksijeni bol olan bu yerleşim yerimizi turizm cenneti yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylası'nda Piknik Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement