Koyulhisar'da Bin Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da Bin Fidan Toprakla Buluştu

Koyulhisar\'da Bin Fidan Toprakla Buluştu

Koyulhisar ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından bin fidan toprakla buluşturuldu.

09.03.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koyulhisar ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından bin fidan toprakla buluşturuldu.

Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen yaklaşık bin adet sedir fidanı toprakla buluştu. Ağaç dikimine Koyulhisar Belediye Başkan vekili Sadettin Yaylı, il genel meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Tepe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Koyulhisar Belediye Başkan Vekili Sadettin Yaylı yaptığı açıklamada, " Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım inşallah diktiğimiz fidanların büyümesi gibi kadına verilen değerde büyür." dedi.

Koyulhisar Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Tepe ise, " 8 Mart tüm dünyada kadınların eşitlik kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini de dile getirdikleri birlik ve beraberlik günüdür. Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymalarının sadece kendilerine değil tüm ailelerine hem de yaşadıkları topluma değer sağlayacağına ve o milleti daha iyi bir yaşam düzeyine ulaşacağını unutmamamız lazım. Yaşamımızın doğumdan ölüme kadar varlıkları ile onurlandığımız ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen eğiten, yetiştiren bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın gününü kutlarım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturuldu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da Bin Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement