Koyulhisar'da Kış Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika
Yaşam

Koyulhisar'da Kış Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Koyulhisar\'da Kış Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde vatandaşlar yaklaşık bir metre karın üzerinde gerçekleşen şenlikte doyasıya eğlendi.

08.02.2016 12:57  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde vatandaşlar yaklaşık bir metre karın üzerinde gerçekleşen şenlikte doyasıya eğlendi. Şenlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Koyulhisar Belediyesi tarafından ilçeye 17 kilometre uzaklıkta, çam ormanlarıyla çevrili eşsiz güzellikleriyle bilinen Eğriçimen Yaylasında kış şenliği düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, "Allah nasip ederse bu şenliğimizi geleneksel hale getireceğiz. Bizde burada Eğriçimeni'mizin eşsiz güzelliklerini görmek ve vatandaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde olmak için buraya geldik" dedi.

Eğriçimen Yaylası'nın gezilmeye görülmeye değer bir yayla olduğunu belirten Epsileli, "Epriçimen yaylasının yazın da kışı da ayrı güzelliğe sahip burada mangal yapmanın keyfi kar altında bir başka oluyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel günler geçireceğiz" dedi.

Şenliğe katılan vatandaşlar ise havanın soğuk olmasına rağmen çok güzel bir etkinlik olduğu söyledi. Şenlikte davul zurna eşliğinde horon ve halay çekerken, çocuklarda kızak ve kardan adam yaparak gönüllerince eğlendiler. Şenliğe katılan vatandaşlara Koyulhisar Belediyesi tarafından köfte ekmek ikram edildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Koyulhisar'da Kış Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement