Koyulhisar'da 'Şehitlere Saygı,teröre Lanet' Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da 'Şehitlere Saygı,teröre Lanet' Yürüyüşü Yapıldı

Koyulhisar\'da \'Şehitlere Saygı,teröre Lanet\' Yürüyüşü Yapıldı

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde ‘Şehitlere Saygı, Teröre Lanet’ yürüyüşü yapıldı.

11.09.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde 'Şehitlere Saygı, Teröre Lanet' yürüyüşü yapıldı.

Koyulhisar ilçe kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk büstü önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan yürüyüşte yaklaşık 500 kişilik grup ilçe jandarma ve emniyet binası önüne kadar yürüdü. Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Koyulhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ferhan Epsileli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kemal Yıldırım da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ali Akyıldız çok zor günlerden geçildiğini belirterek,"Her gün dal gibi fidanlarımız toprağa düşüyor her gün şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. Benim sizden istirhamım eli kanlı terör örgütünün ve uzantıların yıllarca kardeş yaşamış bu toplumu birbirine düşürmektir. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu güne kadar bu vatan için bu bayrak için bu topraklar için ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."dedi.

Basın açıklamasının ardından 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' gibi çeşitli sloganlar atan grup olaysız bir şekilde dağıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da 'Şehitlere Saygı,teröre Lanet' Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika


Advertisement