Koyun Otlatma Yüzünden Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Koyun Otlatma Yüzünden Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde 22 yaşındaki Özer B., tarlasında koyun otlattığını iddia ettiği 32 yaşındaki Muhammet Koçaker'e, tabancayla kurşun yağdırdı.

04.11.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde 22 yaşındaki Özer B., tarlasında koyun otlattığını iddia ettiği 32 yaşındaki Muhammet Koçaker'e, tabancayla kurşun yağdırdı. Karnına ve bacağına isabet eden 3 kurşunla ağır yaralan Koçaker, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan Özer B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 07.30 sıralarında Samık Yaylası Meydanı'nda meydana geldi. Özer B., iddiaya göre meydanda karşılaştığı Muhammet Koçaker'e, tarlasında koyun otlattığı  için tepki gösterip, bir daha otlatmamasını söyledi. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Özer B. kavga sırasında üzerinde taşdığı tabancayı çekip Koçaker'in üzerine peşpeşe ateş açtı. Açılan ateş sonucu bacak ve karnına 3 kurşun isabet eden Koçaker, kanlar içinde yere yığıldı. Koçaker, çağrılan ambulansla önce Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, burada yapılan tedavinin ardından da Konya'ya sevk edildi.

Polis, kazan Özgür B.'nin yakalanması için çalışma başlattı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koyun Otlatma Yüzünden Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement