Kozaklı'da Toprak Yol Çilesi Son Buluyor - Son Dakika
Güncel

Kozaklı'da Toprak Yol Çilesi Son Buluyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde başlattığı yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları son hızla devam ediyor.

14.10.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Köprübaşı ilçesi Kozaklı Mahallesi'nin mezarlık yolunda başlatılan kilit parke döşeme çalışması da Büyükşehir Belediyesi ekiplerince süratle tamamlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, Köprübaşı ilçesi Kozaklı Mahallesi'nde de devam ediyor. Kilitli parkeyle kaplanması planlanan 12 bin metrekarelik alanın, yaklaşık olarak bin 500 metrekaresi tamamlandı. Özellikle yağışlı havalarda ulaşımı yalnızca traktörle sağlanabilen mezarlık yolunun kilitli parke kaplanmasıyla birlikte mahallelinin çamurlu yol çilesinin de son bulacağı belirtildi. Yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Kozaklı Mahalle Muhtarı Ahmet Oğuz ve mahalle halkı, hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Ayrım yapmadan, her noktaya hizmet

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde sorun haline dönen yolların bakım ve onarımı için hummalı bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsü kazanan köylerimizin yıllardır bakımsız kalan yollarında gerek asfalt, gerek parke taşı, gerek de yol genişletme çalışmaları yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün de üzerinde hassasiyetle durduğu çalışmalarımızı, ilimizin her noktasına ayrım yapmadan ulaştırmanın çabası içindeyiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kozaklı'da Toprak Yol Çilesi Son Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement