Kozan Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kozan Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Kozan Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Kozan Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını yaptı.

09.04.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını yaptı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi, 30 Mart seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Musa Öztürk başkanlığında ilk toplantısını gerçekleşti.

MHP ve AK Partii meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen meclis toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Başkan Öztürk, toplantının açılış konuşmasında, seçim süresince ilçede bir olayın yaşanmadığını ve demokrasiye örmek olacak bir seçim geçirildiğini belirterek, artık hep birlikte Kozan'a hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi.

Öztürk şunları kaydetti:

"Şunu açıkla belirteyim ki ben dahil burası kimse için rant yeri değil. Böyle bir şeyi kimse hayal etmesin. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Yardımı kim hak ediyorsa ona ulaştıracağız. Geçmişte olanlar geçmişte kaldı. Biz bugün ve yarına bakacağız. Hepimiz tavrımızı ona göre koyalım ve Kozan'ın muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için el ele vererek çalışacağız."

Öztürk ve 31 belediye meclis üyesinden 30'unun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, divan ve komisyon  üyeliği  seçimleri yapıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KOZANLU: Başkanım ranta izin vermessıniz böyle biliyoruz ama Beledıye çalışanı Mustafa ELİBOL un rantını bır aratırıver ALLAH AŞKINA 0 0 Yanıtla

Advertisement