Kozan'da 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgayla İlgili 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kozan'da 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgayla İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Kozan\'da 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgayla İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Adana'nın Kozan İlçesi'nde önceki gün 23 yaşındaki Çağrı Çomak'ın öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.

18.04.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan İlçesi'nde önceki gün 23 yaşındaki Çağrı Çomak'ın öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.

Geçen 16 Nisan'da, Kozan İlçesi'nin Varsaklar Mahallesi Akit Sokak'ta iki aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazası sonrası Ali Topak (36) ile diğer araçta bulunan 4 kişi arasında tartışma çıktı. Topak'ın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Olayda, diğer araçtaki Çağrı Çomak, Murat Öztürk (23), Mehmet Ceyhan (22) ve Resul Mumcuoğlu (22) tabancayla açılan ateş sonrası yaralandı. Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Çağrı Çomak yaşamını yitirirken, Ali Topak olay yerinden kaçtı.

'BEN ATEŞ ETMEDİM'

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis tarafından Çağrı Çomak'ı öldürdüğü, 3 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla aranan Ali Topak dün akşam saatlerinde Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Topak, kendisinin ateş etmediğini, havanın karanlık olması nedeniyle kimin ateş ettiğini görmediğini ve korktuğu için de olay yerinden kaçtığını söyledi. Polis, daha sonra Ali Topak'ın babası Rüstem Topak (55), annesi Münevver Topak (53) ve isimleri açıklanmayan 5 kişiyi gözaltına aldı.

'BIÇAKLA SALDIRDILAR'

Gözaltına alınan 7 kişi Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorguya alındı. Rüstem Topak ifadesinde suçunu itiraf ederek, kaza nedeniyle çıkan tartışmada gençlerin oğlu Ali ve Eşi Münevver Topak'ı dövüp, kendisine de bıçakla saldırdığını, bunun üzerine eve gidip ruhsatsız tabancasını alarak gençlerin üzerine rastgele ateş ettiğini söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Rüstem Topak, Münevver Topak, Ali Topak ve diğer 5 kişi adliyeye sevk edildi. 7 kişi savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Rüstem Topak nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Rüstem Topak'ın tabancayı da polise teslim ettiği belirtilirken, olayda yaralanan Murat Öztürk, Mehmet Ceyhan ve Resul Mumcuoğlu'nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kozan'da 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgayla İlgili 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement