Kozan'da Furkancılara gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Kozan'da Furkancılara gözaltı

- Kozan'da Furkancılara gözaltı Basın açıklaması yapmak için toplanan kapatılan Furkan vakfı üyeleri sosyal mesafe kurallarına uymayarak polisin uyarılını dikkate almadıkları için gözaltına alındı.

09.09.2020 15:58  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Kozan'da Furkancılara gözaltı

Basın açıklaması yapmak için toplanan kapatılan Furkan vakfı üyeleri sosyal mesafe kurallarına uymayarak polisin uyarılını dikkate almadıkları için gözaltına alındı.

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde basın açıklaması yapmak için toplanan kapatılan Furkan Vakfı mensupları sosyal mesafe kurallarına uymayarak polisin uyarılarını dikkate almayınca gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıl yaptıkları izinsiz yürüyüş ve gösteri nedeniyle polis tarafından haklarında işlem yapılan kapatılan Furkan Vakfı mensupları, bugün görülen mahkemede beraat kararı almalarının ardından, Saimbeyli Caddesi üzerinde bulunan Millet Bahçesi Parkında basın açıklaması yapmak için bir araya geldiler.

Basın açıklaması öncesi polis ekipleri Furkancılar, sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda ikaz etti. Polisin uyarılarına rağmen sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan grubu polis dağıtmak zorunda kaldı. Şahıslardan kimlik soran polise kimlik vermeyen gruptakiler polise direndi. Sosyal mesafe kurallarına uymayan, kimlik göstermeyen şahıslar gözaltına alındı. Polise mukavemette bulunan şahıslar ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kozan\'da Furkancılara gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kozan'da Furkancılara gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti
    09:30 AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti

    AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik Rolex marka saatiyle sosyal medyada paylaşım yapınca büyük tepki aldı. Paylaşımın altına gelen tepkiler üzerine Yenişehirlioğlu, gönderiyi kaldırdı.


Advertisement