Kozan'da Ramazan Pidesi 1 Tl - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Ramazan Pidesi 1 Tl

Kozan\'da Ramazan Pidesi 1 Tl

Adana’nın Kozan ilçesinde Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, başta un ve maya fiyatlarının artması ve işçilik maliyetlerinin yükselmesi nedeniyle bu yıl yaklaşık yüzde 10 oranında zam yapılan Ramazan pidesinin 1 lira olduğunu belirtti.

27.06.2014 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, başta un ve maya fiyatlarının artması ve işçilik maliyetlerinin yükselmesi nedeniyle bu yıl yaklaşık yüzde 10 oranında zam yapılan Ramazan pidesinin 1 lira olduğunu belirtti.

Yorulmaz, daha önce 250 gram olan ekmeğin 75 kuruştan satıldığını Ramazanın birinci gününden itibaren 300 gram olacağını ve fiyatının da 1 liradan satılacağını kaydetti.

Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, başta un, maya ve işçilik maliyetlerindeki artışa bağlı olarak bu sene Ramazan pidesi fiyatına yaklaşık yüzde 10 oranında zam yapıldığını belirerek, 300 gram pidenin 1 liradan satılacağını açıkladı.

Öte yandan, Kozan Belediyesi ekmek fiyatları ile ilgili kendi fırınlarında herhangi bir fiyat değişikliğinin olmadığını 25 gram ekmeğin fiyatının 60 kuruştan satışının devam edileceği belirtildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan'da Ramazan Pidesi 1 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement