Kozcağız'da Bir Projeye Daha Start Verildi - Son Dakika
Yerel

Kozcağız'da Bir Projeye Daha Start Verildi

Kozcağız\'da Bir Projeye Daha Start Verildi

Kozcağız Belediyesi tarafından iki köprü arasına yapılması planlanan ’Kozcağız Kıyı Yolu Projesi’ için çalışmalara başlandı.

01.10.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozcağız Belediyesi tarafından iki köprü arasına yapılması planlanan 'Kozcağız Kıyı Yolu Projesi' için çalışmalara başlandı.

Bartın Üniversitesi tarafından yapılacak olan proje için Kozcağız'a gelen peyzaj mimarlığı 3. sınıf öğrencileri kıyı yolunda incelemelerde bulundu. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, seçildiği günden bu yana birçok projeyi hayata geçirdiklerini bir kısmının yapımına başlandığını bir kısmının proje aşamasında olduğunu söyledi.

İki köprü arasında bulunan kıyı yolunun projesinin Bartın Üniversitesi tarafından yapılacağına dikkat çeken Başkan Karaman, "Ulu Cami mevkisinden başlayıp, Eski Hamidiye Kavşağı'na kadar olan kıyı yolumuzun proje aşamasına başladık. Projemiz yapıldıktan sonra yürüyüş yolu olarak tabir edilen diğer kıyı yolu ile birlikte Kozcağız'ın daha güzel bir görünüme kavuşmasını halkımızın istifade edebileceği ailesiyle gezip dolaşabileceği bir alan olmasını arzu ediyoruz. Bunun yanında diğer yatırımlarımız devam ediyor. Bunlardan en büyük olanı kanalizasyon ve arıtma projesi çalışmasıdır. Haliyle ana cadde ve sokaklarda çalışmalarımız devam ediyor. Buna istinaden yollarımız bozuk kazı yapılmadan kanalizasyon ve arıtma yapmak mümkün değildir. Kanalizasyon çalışması biter bitmez ana cadde ve ara cadde projemizi hayata geçirip Kozcağız sokaklarını yeniden inşa edeceğiz Proje konusunda bizlere yardımcı olan Bartın Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Yeliz Sarı Nayim ve Yrd. Doç. Dr. Niyazi Nayim'e ve peyzaj mimarlığı bölümü öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kıyı yolunda yapılan çalışmaları Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve Fen İşleri Müdürü Dilek Özkazanç'ta yakından takip etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız'da Bir Projeye Daha Start Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement