Kozluk'ta Doktor Sıkıntısı Giderilmedi - Son Dakika
Yerel

Kozluk'ta Doktor Sıkıntısı Giderilmedi

Kozluk\'ta Doktor Sıkıntısı Giderilmedi

Batmanın Kozluk İlçesinde yaşanan doktor sıkıntısı had safhaya ulaştı

01.09.2015 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozlukta doktor sıkıntısı

Her türlü donanım imkânı sağlanan Kozluk Devlet Hastanesinde vatandaşların çilesi bitmek bilmiyor.

Hastaneye gelen vatandaşlar Kozluk'ta doktor bulamayınca Batmana gelmek zorunda kalıyorlar.

50 yatak kapasiteli Kozluk Devlet Hastanesinde mevcut doktor sıkıntısını geçici görevlendirmeler ile giderme yoluna giden Kamu Hastaneler Birliği; ilçeye 1 dahiliye uzmanı, 1 Çocuk doktoru uzmanını değişmeli olarak geçici görevlendirme ile görevlendirmesi de mevcut sıkıntıları gideremediği gözlendi.

Doktor sıkıntısı hakkında şikayette bulunan vatandaşlar "Görevlendirilen doktorların sık sık izin alarak ilçemizdeki görev sürelerini izinli tamamlamaları bizleri başka hastanelere gitmeye mecbur bırakıyor" dedi.

İLÇEDEN, İL MERKEZİNE GÖREVLENDİRME

Kozluk Devlet Hastanesinin en yoğun olan ortopedi bölümünde de doktorun haftanın iki günü Batman'a geçici göreve gönderilmesi de hastanedeki mevcut doktor sıkıntısını katladığını dile getiren kozluklu vatandaşlar, "Hastane yönetimine haklı olarak sık sık sekteye uğrayan poliklinik hizmetleri nedeniyle şikayetlerimizi dile getirmemize rağmen, mevcut sıkıntılara çözüm bulunmamasına anlam veremiyoruz. Yukarı Kozluk'ta fiziki şartlar her ne kadar müsait olmasa bile 30'un üzerinde doktor bulabiliyorduk. şimdi ise her türlü donanıma sahip Kozluk Devlet Hastanesinde en ufak şikayetlerde dahi Batman'a gitmek zorunda kalıyoruz. Artık yetkililerin bu sorunlara çözüm bulmasını, ellerini taşın altına sokmalarını istiyoruz.Sağlık'tan önemli bir şeyimiz kalmadı" dediler. Kozlukajans.com

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kozluk'ta Doktor Sıkıntısı Giderilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement