Kozmetik Kraliçesi Sema Hunca Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kozmetik Kraliçesi Sema Hunca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kozmetik Kraliçesi Sema Hunca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Evinden 'alışverişe çıkıyorum' diyerek ayrıldıktan sonra kaybolan ve 2 gün sonra kaza yapmış aracının içinde ölü halde bulunan Sema Hunca son yolculuğuna uğurlandı.

10.10.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinden 'alışverişe çıkıyorum' diyerek ayrıldıktan sonra kaybolan ve 2 gün sonra kaza yapmış aracının içinde ölü halde bulunan Sema Hunca son yolculuğuna uğurlandı.

Hunca için Levent Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Hunca'nın tabutu Galatasaray bayrağı ile sarıldı. Cenazeye Hunca'nın üvey oğlu Tuncer Hunca'nın yanı sıra yeğenleri, CHP İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül ve sevenleri katıldı. Hunca'nın cenazesi kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere Kırklareli'ne götürüldü.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, Hunca ailesini uzun yıllardan beri tanıdığını söyledi. Sarıgül, "Adnan abiyle çok güzel günlerimiz oldu. Mutlaka trafik güvenliğini almak lazım. İsviçre dağlarına çıkıyorsunuz. Araba ne kadar kayarsa kaysın bariyere takılıyorsunuz. Biz burada uçup gidiyoruz. Aileye rahmet diliyorum. Bu yola dikkatli bakılması lazım. Kalıcı tedbirlerin alınması lazım. Bariyere takılmanız lazım. İstanbul'un içinde böyle bir kazada bu çağda böylesine ölümler oluyorsa çok dikkatli düşünmemiz lazım ve derhal bu noktada tedbir alınması lazım. Kazanın dışında ihtimal duymadım ama böyle bir kazada bariyerlerin olması lazım. O bariyerler öyle hesaplanmalı ki 50 tonluk TIR takılsa bile devrilmemeli. İstanbul'un içini konuşuyoruz. Böylesine bir vefat tamamen ihmalden kaynaklanan vefat diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kozmetik Kraliçesi Sema Hunca Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement