KPSS'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi - Son Dakika
3.Sayfa

KPSS'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi

KPSS\'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Esra Temur, KPSS ile atanamayınca, evde bulunan ruhsatsız tabanca ile başına bir el ateş ederek intihar etti.

31.07.2016 15:54  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde oturan 26 yaşındaki Esra Temur dün evde bulunan ruhsatsız tababanca ile başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi. Olay yerinde ölen Esra Temur'un, girdiği KPSS'de atamasının yapılmayışı nedeniyle bunalıma girdiği belirtildi.

BABASININ RUHSATSIZ TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

Olay, Gemlik'te Hamidiye Mahallesi Krom Sokak'ta ailesiyle oturan Esra Temur'un, dün saat 15.30 sıralarında odasına girip evde bulunan ruhsatsız tabanca ile çenesinin altına bir el ateş ederek intihar etmesi sonucu meydana geldi. Bu sırada, rahatsızlığı nedeniyle evinde yatan Hamide Temur, silah sesini duyup kızının odasına girince, yatakta yüz üstü yatan kızının cansız bedeni ile karşılaştı.

KPSS'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi

OLAYIN ŞOKUNU ATLATAN ANNE POLİSE HABER VERDİ

Olayın şokunu üzerinden atan Hamide Temur, cep telefonu ile aradığı polise ve eşi Temel Temur'a haber verdi. Kısa sürede eve gelen polisler, genç kızın babasına ait olduğu sanılan ruhsatsız silah ve bir adet boş kovana el koyduktan sonra, cesedi Cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

KPSS'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi

"HAYAT DOLUYDU"

Yakınları hayat dolu olan Esra Temur'un tüm umutlarını girdği KPSS sonrası yapılacak atamaya bağladını, burada hayal kırıklığı ile karşılaşınca bunalıma girdiğini ve bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

KPSS'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa KPSS'de Hayal Kırıklığı İntihar Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı
    15:08 Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı

    Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi'nde şüpheli davranışlar sergileyen 5 kişiyi kontrol etti. Bir kişi kaçarken 47.62 gram esrar maddesi bulundu. Diğer 4 şüpheliye ise 26 bin 550 TL kağıt para ele geçirildi. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.

  • Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:26 Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir iş yerinden çıkış yaptığı sırada durdurulan H.Ö.'nün üzerinde, işyerinde ve evinde yapılan aramalarda uyuşturucu, uyuşturucu hap, hassas terazi ve silah fişeği ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı
    14:26 Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü ve eşi yaralandı. Motosiklete ayağı sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kazada hafif yaralanan sürücünün eşi ise sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
    14:21 Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu

    Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.


Advertisement