KPSS'de Usulsüzlük Operasyonu - Son Dakika
Yerel

KPSS'de Usulsüzlük Operasyonu

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 2010'daki KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan soruşturmayla ilgili "KPSS sorularının çalınmasının ne ahlakla ne de insanlıkla izah edilir tarafı bulunmamaktadır.

26.03.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 2010'daki KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan soruşturmayla ilgili "KPSS sorularının çalınmasının ne ahlakla ne de insanlıkla izah edilir tarafı bulunmamaktadır. Bu hırsızlık adi bir hırsızlıktan öte milletin umudunu çalmaya yeltenmektir" dedi.

Bekiroğlu, AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ve beraberindekilerin ziyaretinde yaptığı açıklamada, paralel yapının her alanda kurdukları tuzak ve kumpasların birer birer ortaya çıkarıldığını, KPSS hırsızlarının, gençlerin umutlarını çalarak onların geleceklerini kararttığını ifade etti.

Milletin iradesine ve geleceğine kasteden herkesle mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Bekiroğlu, şunları kaydetti:

"Kendinden olmayana hayat hakkı tanımayan bir yapıyla mücadele yürütülüyor. Bu mücadeleden asla geri dönülmeyecektir. Hiç kimsenin hakkını kimseye yedirilmeyecek ve bu hainliğe imza atan herkes adalet önünde hesabını verecektir. KPSS sorularının çalınmasının ne ahlakla ne de insanlıkla izah edilir tarafı bulunmamaktadır. Bu hırsızlık adi bir hırsızlıktan öte milletin umudunu çalmaya yeltenmektir. Bunları yapanlar milletimizin yükselişinin önüne kurdukları daha büyük tuzaklarla milletin geleceğini de çalmaya kalkıştılar."

KPSS sorularının çalındığına yönelik çok güçlü delillerin ortaya konduğunu ve gerekli operasyonların yapıldığına dikkati çeken Bekiroğlu, "Ortaya çıkan verilere dikkatli bir şekilde göz atıldığında, bunun içinde bir oyun olduğu çok rahatlıkla anlaşılmaktadır. Devlet içerisinde görev aldığı halde, makamını ve yetkilerini bu millete tuzak kurmak için hareket eden herkes, karşısında devletimizin kararlı duruşunu bulacaktır. Şimdiye kadar verdikleri zararları birer birer ortaya çıkarmanın yanı sıra, bu yapının etkisiz hale getirilmesi ve verebileceği zararları önlemek için kararlı adımlarla mücadelemiz devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KPSS'de Usulsüzlük Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement