Kredi Kartı Görünümlü Dinleme Cihazı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kredi Kartı Görünümlü Dinleme Cihazı Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kredi kartı görünümlü ses iletim cihazı görüntüleri, - İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'nün açıklamaları, Diyarbakır'da "ortam dinleme cihazı" operasyonu- Yurtdışından gönderildiği belirtilen kredi kartı görünümlü 21 ses iletim cihazı ele geçirildi- Emniyet Müdürü Böğürcü: "Bu cihazlarla birilerinin karanlık işler çevirmeyi ve ortam dinlemeyi planladığını düşünüyoruz" Diyarbakır'da, ortam dinlemede kullanıldığı belirtilen kredi kartı görünümlü 21 ses iletim cihazı ele geçirildi.

30.06.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kredi kartı görünümlü ses iletim cihazı görüntüleri, - İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'nün açıklamaları, Diyarbakır'da "ortam dinleme cihazı" operasyonu- Yurtdışından gönderildiği belirtilen kredi kartı görünümlü 21 ses iletim cihazı ele geçirildi- Emniyet Müdürü Böğürcü: "Bu cihazlarla birilerinin karanlık işler çevirmeyi ve ortam dinlemeyi planladığını düşünüyoruz" Diyarbakır'da, ortam dinlemede kullanıldığı belirtilen kredi kartı görünümlü 21 ses iletim cihazı ele geçirildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince bir kargo firması şubesinde gerçekleştirilen aramada, yurtdışından gönderilen kredi kartı görünümlü, ortam sesini aktarmaya yarayan ve sim kartla çalışan cihazlar bulundu.Cihazları almak üzere kargo şubesine gelen A.M. gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, yaptığı açıklamada, istihbari çalışma neticesinde yurtdışından kargo aracılığıyla kredi kartı görünümlü, cep telefonu özelliği taşıyan, ortam sesi alabilen ve tek yönlü arama kabul edebilen cihazların geleceği bilgisine ulaştıklarını söyledi.Operasyonda cihazları almaya gelen A.M'nin yakalandığını kaydeden Böğürcü, "2 kolide yapılan aramada, hoparlör içerisine gizlenmiş vaziyette kredi kartı görünümlü cep telefonu özelliği taşıyan 16 ses iletim cihazı ele geçirildi. Bu cihazlara ait 16 USB kablosu, 49 bluetooth özellikli mikro kulaklık ve kulaklıklar için 90 mini pil bulundu. Şüphelinin iş yerine yapılan operasyonda ise 5 tane aynı cihaz ile 2 düğme kamera ele geçirildi" diye konuştu. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını, ele geçirilen bu cihazların çok yönlü cihazlar olduğunu ifade eden Böğürcü, "Bu cihazlarla birilerinin karanlık işler çevirmeyi ve ortam dinlemeyi planladığını düşünüyoruz" dedi.

Kredi Kartı Görünümlü Dinleme Cihazı Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kredi Kartı Görünümlü Dinleme Cihazı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement