Kredi ve Yurtlar Kurumunda Kariyer Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Kredi ve Yurtlar Kurumunda Kariyer Günleri Başladı

Kredi ve Yurtlar Kurumunda Kariyer Günleri Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda her dönem geleneksel hale gelen ‘Kariyer Günleri’nin 2014-2015 öğrenim dönemi ilk toplantısı Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal’ın katılımıyla Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsündeki Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi.

23.10.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda her dönem geleneksel hale gelen 'Kariyer Günleri'nin 2014-2015 öğrenim dönemi ilk toplantısı Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal'ın katılımıyla Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsündeki Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi.

Manisa Merkez, Yunusemre Erkek Yurdu, Muradiye Kız yurdunda toplam 4 bin 530 öğrenciye hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilere sadece barınma değil çeşitli sosyal aktivitelerle hayata da hazırlıyor. Merkezdeki 4 bin 530 öğrenci kapasiteli yurtlara yeni yurtlar yaparak hizmet edeceği öğrenci sayısını daha da artırmayı planlayan Kredi Yurtlar Kurumunda geçtiğimiz yıllarda başlayan Kariyer Günleri toplantılarının ilk konuğu Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal oldu. KYK Muradiye Yurdu Müdiresi Halime Sapmaz'ın ev sahipliği yaptığı Kariyer günleri toplantısına Kredi ve Yurtlar Kurumu İzmir Bölge Müdürü Yakup Karaca, Manisa Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Fatih Yıldırım ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Hoş ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşen konferansta Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal öğrencilere; eğitim hayatını, öğrencilik hayatında çekmiş olduğu sıkıntıları ve bunlarla nasıl mücadele ederek başarılı olduğunu, Kaymakamlığa nasıl başladığını, sorulu ve cevaplı olarak karşılıklı sohbet havasında anlattı.

Öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Topal, sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vereceğinin sözünü verdi. Katılımcı öğrenciler ise Yurt yönetiminin 'Kariyer Günleri' seminerleri ile ileriye yönelik kendilerince bir hedef çizme konusunda ciddi yardımcı olduklarını belirterek bu imkanı sağladıkları için Merkez Yurt Müdürü Fatih Yıldırım ve Muradiye Müdiresi Halime Sapmaz'a ayrıca teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Yurtta kalan öğrenciler Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ile aynı ortamda yemek yemekten memnuniyetini dile getirirken, seminer sonrası müdür odasında birebir dertlerini anlatabilme fırsatı yaşadıkları Kredi ve Yurtlar Kurumu yöneticilerine ayrıca teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kredi ve Yurtlar Kurumunda Kariyer Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement