Putin'i Rezil Eden General Cezalandırılmayacak - Son Dakika
Ekonomi

Putin'i Rezil Eden General Cezalandırılmayacak

Putin'e cip denetmek isterken kapı kolunu koparan General Şevçenko'yla ilgili Kremlin Sarayından yapılan açıklamada, kimsenin cezalandırılmayacağı duyuruldu.

13.05.2016 14:51  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yeni model 'Patiryot' cipini denetmek isterken kapı kolunu koparan General Aleksander Şevçenko'nun akıbeti belli oldu. Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitriy Peskov tatsız olay hakkında açıklama yapmak zorunda kalarak, "Bu olaydan ötürü hiç kimse cezalandırılmamıştır. Abartmayın." diye konuştu.

PESKOV: GELİN BU OLAY HAKKINDA TEPKİLERİ ABARTMAYALIM

Putin'in yeni aracı teftişi sırasında kapısı bir türlü açılamadığı için kapı kolunu kopartan generalin akıbeti sorulduğunda konuyla ilgili konuşan Peskov, "Gelin bu olay hakkında tepkileri abartmayalım.

"BENCE MESELEYE İYİ NİYETLİ VE ESPRİLİ YAKLAŞMAK GEREK"

Cipin kapı kolu koptu diye kimsenin cezalandırılması da söz konusu değil. Kol koptuğu için tüm aracın kalitesiz olduğu anlamı çıkartılamaz. Bence meseleye iyi niyetli ve esprili yaklaşmak gerek." şeklinde konuştu.

SAVUNMA BAKANLIĞI: KAPI ARAÇ ÇALIŞMADIĞI ZAMAN BLOKE OLDU

Putin'in denetlediği yeni cipin kapısının açılmamasıyla ilgili dün Rusya Savunma Bakanlığı da bir açıklama yapmıştı. Açıklamada kapının araç çalışmadığı zaman bloke olduğu, bu yüzden Generall Şevçenko'nun kapıyı açamadığı vurgulandı.

SOSYAL MEDYAYA MALZEME OLDU

Rusya'daki sosyal medyaya malzeme olan bu açıklama yeni espriler türetti. Bir blogger, "Tüm dünyada bir aracın kapıları motor çalışmadığı zaman açılır. Bizde çalıştığı zaman. Bu önemli bir icat" yazarken başka biri, "Kapılar motor çalışmadığı zaman bloke oluyormuş. Bunu kabul ettik. Peki kapıları bloke olmuş aracı çalıştıracak kişi nasıl içine girecek. Kısır döngü oluşmuyor mu?" sorusunu sordu.

Putin\'i Rezil Eden General Cezalandırılmayacak
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Putin'i Rezil Eden General Cezalandırılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yoruma gerek yok;: RUSYADA TEKNOLOJİ YOK Kİ ,EN İYİ YAPTIKLARI ŞEY KELEŞ 42 3 Yanıtla
  • adanalı: ÇİNE RAKİP ÇIKMIŞ 25 2 Yanıtla
  • Siirtli: Hahahahahahha puttine bakkk beee dingil tirrik 8 1 Yanıtla
  • Çöldeki Kutup Ayısı: Arkada duran askerin kayış kopuyor, ona dikkat edin. : ) 5 0 Yanıtla

Advertisement