Kremlin: "Erdoğan Düşürülen Uçakla İlgili Üzüntülerini Bildirdi" - Son Dakika
Dünya

Kremlin: "Erdoğan Düşürülen Uçakla İlgili Üzüntülerini Bildirdi"

Rusya Devlet Başkanlığı Sarayı Kremlin’den yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e bir mektup göndererek, Rus savaş uçağının düşürülmesinden dolayı üzüntülerini bildirdiği ifade edildi.

27.06.2016 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanlığı Sarayı Kremlin'den yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bir mektup göndererek, Rus savaş uçağının düşürülmesinden dolayı üzüntülerini bildirdiği ifade edildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği mektupta düşürülen Rus uçağıyla ilgili üzüntülerini bildirdiğini söyledi. Erdoğan'ın mektupta Rus savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili durumu çözmek istediğini belirttiği ve iki ülke arasında dostane ilişkilerin yeniden tesis edilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade ettiğini belirtti.

Kremlin Sözcüsü, Rus savaş uçağını Türkiye'nin isteyerek ve kasıtlı olarak düşürmediğini Erdoğan'ın mektupta ifade ettiğini ve Rus pilotun öldürülmesi olayına karışan Türk vatandaşının yargılandığını da söylediğini belirtti. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kremlin: 'Erdoğan Düşürülen Uçakla İlgili Üzüntülerini Bildirdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail'in engellemelerine rağmen 125 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da namaz kıldı
    14:09 İsrail'in engellemelerine rağmen 125 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da namaz kıldı

    İsrail'in çıkardığı zorluklara ve engellemelere rağmen yaklaşık 125 bin Filistinli, ramazan ayının üçüncü cuma namazını Mescid-i Aksa'da eda etti. İsrail polisi, Mescid-i Aksa'nın çevresini demir bariyerlerle kapatarak bölgede konuşlandırdı. İsrail'in izin vermediği Filistinliler ise uzun kuyruklar oluşturarak Kudüs'e geçebilmek için askeri kontrol noktalarında bekledi.


Advertisement