Son dakika Kıyamet haberleri, Kıyamet son dakika, son dakika Kıyamet

Son Dakika Kıyamet Haberleri

  • TBMM Başkanı Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması
    22:21 TBMM Başkanı Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Dün Çanakkale'de geçit vermeyenlerin torunları, bugün de sınır içinde sınır dışında Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar ve arkasında yine emperyalist güçlerle büyütülerek, beslenerek, silah verilerek, güçlendirilerek ortalığa salınanlar...

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi
    21:38 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi

    Numan Kurtulmuş, Meclis'te şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Kurtulmuş, şehitlerimizi ve bu vatanı, vatan olarak bırakan, ebedi yurt olarak bırakan bütün şühedayı, gazileri minnetle, şükranla yad ettik. Ayrıca, Kurtulmuş, Çanakkale Destanı'nı hatırlatarak emperyalist güçlerin hala Türkiye'ye karşı hain emeller taşıdığını belirtti. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını da kınadı.

  • Uşak Valisi Turan Ergün, şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya geldi
    21:38 Uşak Valisi Turan Ergün, şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya geldi

    Uşak Valisi Turan Ergün, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Ergün, konuşmasında şehitleri rahmet ve şükranla andığını belirterek, devletin ve milletin şehit yakınları ve gazilerin kıymetini her zaman bildiğini vurguladı.

  • Statta kıyamet koparken Serdar'ın yaptıklarına kimse anlam veremedi
    14:29 Statta kıyamet koparken Serdar'ın yaptıklarına kimse anlam veremedi

    Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a konuk olduğu maçta İsmail Kartal'ın başına isabet eden yabancı madde sonrası Serdar Dursun'un bordo-mavili taraftarları selamladığı görüldü. Dursun'un o anlarına kimse anlam veremedi.

  • Şaban Çopuroğlu: Dünyada devletine ve milletine bağlı olan tek büyük topluluk Türkiye
    13:36 Şaban Çopuroğlu: Dünyada devletine ve milletine bağlı olan tek büyük topluluk Türkiye

    AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Dünyada devletine ve milletine bağlı olan tek büyük topluluk Türkiye' dedi. Çopuroğlu, şehit aileleriyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşadıklarını ve ülkenin payidar kalması için dua ettiklerini belirtti.

  • Manisa'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenle kutlandı
    12:24 Manisa'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenle kutlandı

    Manisa'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen anma programına Manisa Valisi, il protokolü, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı. Programda yapılan konuşmalarda Çanakkale Zaferi'nin önemi vurgulandı ve şehitler anıldı.

  • Üsküdar'da Gümüşsu Camii İbadete Açıldı
    15 Mar Üsküdar'da Gümüşsu Camii İbadete Açıldı

    Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan Gümüşsu Camii, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katılımıyla ibadete açıldı. Açılış törenine birçok önemli isim katıldı ve camide ilk Cuma namazı kılındı.

  • Hz. Muhammed'in Hırka-i Şerif'i Ramazan Ayında Ziyarete Açıldı
    15 Mar Hz. Muhammed'in Hırka-i Şerif'i Ramazan Ayında Ziyarete Açıldı

    Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden Hırka-i Şerif, ramazan dolayısıyla Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde ziyarete açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ve protokol üyelerinin katıldığı törende konuşan Erbaş, Hz. Muhammed'in yaşayan hali olan Kur'an-ı Kerim'i anlamalarını sağlayanın hadisler olduğunu belirtti. Hırka-i Şerif'in ramazan boyunca ziyaret edilebileceği ve Kadir Gecesi'nde teravih namazının ardından saat 03.00'e kadar görülebileceği duyuruldu.

  • Ali Koç: 'Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur'
    13 Mar Ali Koç: "Galatasaray Türk futbolu için büyük bir beka sorunudur"

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif müsabakaların yanı sıra saha dışı etkenlerle mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray Kulübü'nde kazanmak için her şeyin mubah olduğu kültür haline gelmiştir.

  • Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz
    13 Mar Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz

    Ali Koç: ''TFF ve kurulları, Galatasaray için ne anlam ifade ediyor?

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, basın kuruluşları ve parlamento muhabirleri ile iftarda bir araya geldi
    12 Mar TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, basın kuruluşları ve parlamento muhabirleri ile iftarda bir araya geldi

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve parlamento muhabirleri ile iftarda bir araya geldi. Filistin'deki katliama işaret eden Kurtulmuş, "Bundan sonra yeni bir dönem başlamıştır. İsrail ve Netenyahu hükümeti giderek uluslararası alanda daha yalnız hale gelecektir. İslam ülkeleri başta olmak üzere bölge ülkeleri şuurlu bir şekilde bunu önleyecek adımları atmak mecburiyetindedir. Latin Amerika'dan Avrupa'ya kadar dünyanın dört bir tarafında insanlar da, bu zulmün durdurulması için seslerini daha fazla çıkaracaklardır" dedi.

  • TBMM Başkanı Kurtulmuş, gazetecilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması
    12 Mar TBMM Başkanı Kurtulmuş, gazetecilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması

    Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, "Mehmet Akif merhumun ruhunda, onun dizelerinde ete kemiğe bürünmüş ve milletimizin ortak milli hafızasına nakşedilmiş olan cesareti, kararlılığı, özgürlüğü, dayanışmayı, milli hassasiyetleri bünyesinde barındıran İstiklal...

  • TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Kadınlar arasında büyük bir ayrımcılık var
    08 Mar TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Kadınlar arasında büyük bir ayrımcılık var

    TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında yaptığı konuşmada, kadınlar arasında büyük bir ayrımcılığın olduğunu belirtti. Bozdağ, eğitim hakkının gasbedildiğini ve kadınların kamuda görev almasının engellendiğini ifade etti. Ancak AK Parti'nin yaptığı düzenlemelerle bu ayrımcılığın sona erdiğini vurguladı.

  • Bayburtlu vatandaş soğuğa meydan okuyarak karda mangal yaktı
    07 Mar Bayburtlu vatandaş soğuğa meydan okuyarak karda mangal yaktı

    Bayburt'un yüksek kesimlerinde mart ayında yağan karla beyaza bürünen Başçımağıl köyünde yaşayan Tunay Mutlu, eksi 15 derecede mangal yakarak keyifli bir gün geçirdi. Soğuk havaya aldırış etmeyen Mutlu, arkadaşlarıyla birlikte mangalda tavuk ve balık pişirip, demlediği çayı içerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Köyde yaşamanın kışın ayrı, yazın ayrı güzelliği olduğunu belirten Mutlu, köy hayatını sevenlerin zorlukları göze alarak burada mutlu bir şekilde yaşayabileceğini ifade etti.

  • DEM Parti'de krize neden olan fotoğrafı HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'na sorduk: Düşman değil rakibiz
    05 Mar DEM Parti'de krize neden olan fotoğrafı HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'na sorduk: Düşman değil rakibiz

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Haberler.com'un Youtube kanalında Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. Yapıcıoğlu, Batman adaylarının DEM Parti adayı ile maç izlerken çekilen fotoğrafı üzerinden yapılan tartışmalar ile ilgili konuştu. Yapıcıoğlu, "Bana ulaşan bilgiye göre ikisinin de birbirinden haberi yok. Seçime giden siyasi partiler birbirlerinin rakipleridir, düşmanı değil." ifadelerini kullandı.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Gazze için daha fazlasını yapmalıyız
    02 Mar HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Gazze için daha fazlasını yapmalıyız

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin yaptıklarımızın yeterli olmadığını belirterek, Gazze'yi gündemden düşürmememiz gerektiğini söyledi. Yapıcıoğlu ayrıca, farklı siyasi partilerin yönettiği şehirlerin doğal olduğunu ve farklılıklarımızı zenginlik olarak görmemiz gerektiğini vurguladı.

  • Talas Belediyesi ve Hayırsever Ahmet Gönen işbirliği ile 'Ahmet Gönen Lisesi' temeli atıldı
    02 Mar Talas Belediyesi ve Hayırsever Ahmet Gönen işbirliği ile 'Ahmet Gönen Lisesi' temeli atıldı

    Talas Belediyesi, Kayseri'nin en büyük 1'inci, Türkiye'nin ise 6. en kalabalık ilçesi olan Mevlana Mahallesi'nin okul ihtiyacını gidermek için Hayırsever Ahmet Gönen işbirliği ile yaptırılacak olan Ahmet Gönen Lisesi'nin temelini attı.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Siyonist Hristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli
    01 Mar Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Siyonist Hristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada Siyonist Hristiyanların Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli olduğunu belirtti. Erbaş, Siyonist Hristiyanların dünyada sayısının 500 milyon olduğunu ve Amerika'yı idare ettiklerini söyledi. Ayrıca, ihtida hareketlerinin arttığını ve Gazze'deki katliamın insanların Müslüman olmasına sebep olduğunu ifade etti.

  • Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli
    01 Mar Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Samsun'da gerçekleştirilen bir konferansta, 'evanjelikler' diye adlandırılan Siyonist Hıristiyanların, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli olduğunu ve Filistin'deki katliamın silahlarını da Siyonist Hıristiyanların verdiğini söyledi. Erbaş ayrıca dünyada Müslüman olma hareketlerinin arttığını da belirtti.

  • Diyanet İşleri Başkanı: Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli
    01 Mar Diyanet İşleri Başkanı: Siyonist Hıristiyanlar, Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Samsun programı kapsamında öğrencilerle buluştuğu konferansta, Siyonist Hıristiyanların Siyonist Yahudilerden daha tehlikeli olduğunu ve Filistin'deki katliamın silahlarını da Siyonist Hıristiyanların verdiğini söyledi. Ayrıca, dünyada Müslüman olma hareketlerinin arttığını ve Gazze'deki katliamın insanların Müslüman olmasına sebep olduğunu belirtti.

  • TBMM Genel Kurulunda 8. Yargı Paketi görüşmeleri tamamlandı
    28 Şub TBMM Genel Kurulunda 8. Yargı Paketi görüşmeleri tamamlandı

    TBMM Genel Kurulu'nda, kamuoyunda '8. Yargı Paketi' olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı. Teklif üzerinde yapılan konuşmalarda, torba kanun niteliği, emekli bayram ikramiyesi düzenlemesi ve hukuk devleti ilkesine uygunluk gibi konular ele alındı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çerkes Vatandaşlarla Buluştu
    28 Şub Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çerkes Vatandaşlarla Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kafkas Derneği üyeleri ve Çerkes vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, 'Birliğimiz, beraberliğimiz bereketimizdir' dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer ilçe belediye başkanları, Çerkes vatandaşlarla yapılan buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

  • İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Kendi Kazanırsa Demokrasi, Milli İrade; Başkası Kazanırsa Yanlışlık. 6 Mayıs 2019'da Milli İradeye Darbe Yaptılar, Darbe!'
    27 Şub İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Kendi Kazanırsa Demokrasi, Milli İrade; Başkası Kazanırsa Yanlışlık. 6 Mayıs 2019'da Milli İradeye Darbe Yaptılar, Darbe!"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın Güngören’de halkla buluştu. İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı, dün doğum gününde, benim için, ‘Bu şahıs, nasıl olduysa yanlışlıkla bu görevi aldı’ dedi” hatırlatmasında bulunan İmamoğlu, “Erdoğan'ın demokrasi anlayışı tam da bu. Kendi kazanırsa demokrasi, milli irade; başkası kazanırsa yanlışlık! Asıl mesele ne biliyor musunuz? Ülkemizde, 15 Temmuz 2016 gecesi tanklarla, tüfeklerle hain bir grup, milli iradeye el koymak istedi değil mi? Hatırlayın, 252 vatandaşımızı kaybettik. Onların direnciyle milletimiz, milli iradeye darbe yapılmasına karşı durdu. Darbe, sadece illa tankla, tüfekle olmaz. Darbe, iktidara hakim gücün, anayasal kurumları etkisi altına olmasıyla da olur. 6 Mayıs 2019’da ne yaptılar biliyor musunuz? Milli iradeye darbe yaptılar, darbe!” dedi.

  • GÖRÜŞ-Trump'ın tehditleri: NATO Türkiye gerçeğine yeni uyanıyor
    27 Şub GÖRÜŞ-Trump'ın tehditleri: NATO Türkiye gerçeğine yeni uyanıyor

    Dr. Adam McConnel, Donald Trump'ın yaptığı son açıklama üzerine, ABD'nin NATO'dan çıkması halinde AB'nin durumunu ve Türkiye'nin NATO üyesi ülkelerle geleceğini AA Analiz için kaleme aldı.

  • Dying Light 2 Stay Human Hedefi Tutturamadı
    26 Şub Dying Light 2 Stay Human Hedefi Tutturamadı

    Dying Light 2 Stay Human, beklenen ilgiyi göremedi ve ilk oyundan daha az oynandı. Techland çalışanı Tymon Smektala, uygun fiyatlı satışının ikinci oyunun başarısını etkilediğini belirtti. Ancak Techland, oyuncuların isteklerini dikkate alarak geliştirme sürecine devam edeceğini açıkladı.

  • AK Parti Gençlik Kolları Başkanı: 'Bu toplantıyı yaparken dahi Gazze'de her 10 dakikada, bir çocuk ölüyor'
    25 Şub AK Parti Gençlik Kolları Başkanı: 'Bu toplantıyı yaparken dahi Gazze'de her 10 dakikada, bir çocuk ölüyor'

    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Asya Siyasi Partileri Uluslararası Konferansı'nın (ICAPP) 7'nci toplantısında yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına dikkat çekerek, İsrail'in soykırım uyguladığını ve her 10 dakikada bir çocuğun öldüğünü belirtti. İnan, Filistin ve Gazze için aksiyon alınması gerektiğini vurguladı ve İsrail'in savaş suçlarının hesabının verilmesi gerektiğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son teröristi etkisiz hale getirene kadar mücadeleye devam edeceğiz
    24 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son teröristi etkisiz hale getirene kadar mücadeleye devam edeceğiz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, teröristlere karşı mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, Türkiye'nin demokrasi, adalet ve kalkınma mücadelesinde Sakaryalıların yanlarında olduğunu vurguladı. Erdoğan, ülkenin ikinci büyük partisinin iç çekişmelere sahne olduğunu ifade ederek, 31 Mart seçimlerinde gerçek belediyeciliği tercih edeceklerini söyledi.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İbadetten Yoksun İnançın Anlamını Sordu
    24 Şub Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İbadetten Yoksun İnançın Anlamını Sordu

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gümüşhane'de yaptığı konuşmada, ibadetten yoksun inancın neye yarar olduğunu sorguladı. Erbaş, gençlerin ve çocukların ibadetle yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, dua etmeye çağırdı. Ayrıca, yardımların önemine dikkat çekerek, Filistin'deki mazlum kardeşlerimize yardım etme çağrısı yaptı.

  • Başkan Murat Aydın: Kentsel dönüşüm seçimden sonra daha da hız kazanacak
    23 Şub Başkan Murat Aydın: Kentsel dönüşüm seçimden sonra daha da hız kazanacak

    Beykoz'da ilk kentsel dönüşüm projesi Tokatköy Mahallesi'nde yüzde 80'e yaklaştı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, hak sahipleriyle yapımı tamamlanan örnek daireleri gezdi. Başkan Murat Aydın, "Sakın kimse yerini yurdunu satmasın. Bu topraklar değerlidir. Beykoz altın gibi yerdir" dedi.

  • Kingmakers: Orta Çağ'da Yeni Nesil Silahlarla Savaş
    22 Şub Kingmakers: Orta Çağ'da Yeni Nesil Silahlarla Savaş

    Redemption Road Games tarafından geliştirilen Kingmakers, Orta Çağ'da geçen bir strateji oyunudur. Oyunda, oyuncular eski dünyada yeni teknolojileri kullanarak kıyameti önlemeye çalışırken, modern silahlar ve araçlarla savaşmaktadır. Oyun, bu yılın sonlarında Steam'de erken erişime girecek ve aksiyon severlere hitap edecek.

  • Depremde enkaz altından kurtulan afetzede vatandaş unutamıyor
    21 Şub Depremde enkaz altından kurtulan afetzede vatandaş unutamıyor

    Hatay'da yaşanan depremde enkaz altından 10 saatlik yaşam mücadelesinin ardından kurtarılan Ali Ertaş, 32 dairelik apartmandan sağ çıkan sadece 10 kişiden birisi olduğunu belirterek yaşadıklarını unutamadığını söyledi. Ertaş, enkaz altındaki komşularının çığlık seslerinin hala kulağında olduğunu ve deprem sonrası yaşadığı acıları tarif edilemez olduğunu ifade etti.

  • Hatay'da enkaz altında kurtarılan 10 kişiden biri: Yaşadıklarımı unutamıyorum
    21 Şub Hatay'da enkaz altında kurtarılan 10 kişiden biri: Yaşadıklarımı unutamıyorum

    Hatay'da meydana gelen depremde enkaz altında 10 saat boyunca hayatta kalmayı başaran Ali Ertaş, yaşadıklarını unutamadığını söyledi. Depremde 32 dairelik apartmanın yerle bir olması sonucu enkaz altında kalan Ertaş, eşiyle birlikte 10 kişinin kurtulduğunu belirtti. Komşularının çığlık seslerinin hala kulağında olduğunu ifade eden Ertaş, enkazda yaşadığı acıları tarif edilemez olarak nitelendirdi ve siper aldıkları yatağın sayesinde ucuz kurtulduklarını dile getirdi.

  • HAK-İŞ Kudüs'e Destek Komitesi Başkanı Tanrıverdi: 'Bir kıvılcım, üçüncü dünya savaşını patlatır'
    20 Şub HAK-İŞ Kudüs'e Destek Komitesi Başkanı Tanrıverdi: "Bir kıvılcım, üçüncü dünya savaşını patlatır"

    HAK-İŞ Filistin ve Kudüs'e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, 23 Şubat Cuma günü düzenlenecek 'Filistin'e özgürlük için Manisa'da buluşuyoruz' etkinliği öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında Filistin'deki durumu ve barışın önemini vurguladı. Manisa'da düzenlenecek etkinlik, sivil toplum kuruluşlarından destek alarak Filistin'e destek amacıyla gerçekleştirilecek.

  • Gazze'de İsrail'in işlediği savaş suçlarına ilişkin yeni kanıtlar ortaya çıktı
    20 Şub Gazze'de İsrail'in işlediği savaş suçlarına ilişkin yeni kanıtlar ortaya çıktı

    Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarına ilişkin delil niteliğindeki yeni fotoğrafların, Kanıt kitabına dahil edilmesiyle tarihe düşülen bu notun, daha stratejik ve kalıcı olması için herkesin büyük bir...

  • TÜGVA Keçiören Temsilciliği'nin 1. Genel Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
    18 Şub TÜGVA Keçiören Temsilciliği'nin 1. Genel Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

    TÜGVA Keçiören Temsilciliği'nin 1. Genel Kurulu, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapıldı. Mustafa Akarsu, toplantıda yaptığı konuşmada, İslam davasının önemine vurgu yaparak, davanın savunucuları olacaklarını belirtti. Genel Kurul'a çeşitli siyasi parti temsilcileri ve STK'lar da katıldı.

  • TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Türkiye'nin istikrarını bozmak için Erdoğan'ı durdurmaktan geçiyor
    17 Şub TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Türkiye'nin istikrarını bozmak için Erdoğan'ı durdurmaktan geçiyor

    TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Türkiye'nin güçlendiğini belirterek, Türkiye'nin istikrarını bozmak, yükselişini durdurmak için Erdoğan'ı durdurmaktan geçtiğini söyledi. Bozdağ, başörtüsü zulmüne, eğitim ve çalışma hakkının önündeki engellere son verdiklerini belirtti. Ayrıca, İsrail'in Filistin'e saldırılarını büyük bir zulüm olarak nitelendirdi ve destek veren devletleri lanetledi.

  • Erdoğan: Ramazan'da Gazze'ye Daha Fazla Yardım Etmemiz Kardeşlik Görevimizdir
    16 Şub Erdoğan: Ramazan'da Gazze'ye Daha Fazla Yardım Etmemiz Kardeşlik Görevimizdir

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde yaptığı konuşmada, Ramazan ayında Gazze'ye daha fazla yardım etmenin kardeşlik görevi olduğunu belirtti. Ayrıca, Gazze halkının kendi topraklarından sürgün edilmesine karşı Mısır ile işbirliği yapacaklarını söyledi.

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Giresun mitinginde konuştu: (2)
    16 Şub Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Giresun mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın aynı zamanda barışın da yüzyılı olmasını istiyorsak dost ve kardeş ülkelerle işbirliğimizi geliştirmekten başka yolumuz yok." dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kardeşlerimizle saflarımızı sıklaştırmak gerekiyor'
    16 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kardeşlerimizle saflarımızı sıklaştırmak gerekiyor"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'de akan kanı durdurmak, İsrail'in katliamlarının önüne geçmek için kardeşlerimizle saflarımızı sıklaştırmak gerektiğini belirterek "Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır ziyaretimiz bu açıdan çok başarılı geçti.

  • Çanakkale'de Sözde Mehdi Operasyonu: 21 Kişi Tutuklandı
    16 Şub Çanakkale'de Sözde Mehdi Operasyonu: 21 Kişi Tutuklandı

    Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde bulunan Koç Termal'de yaşayan ve kendisini mehdi olarak ilan eden Mustafa Çabuk ve beraberindeki Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri, jandarma tarafından kaçak kazı yaparken yakalandı. Tutuklanan 21 kişi arasında bulunan Çabuk, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye sevk edildi.

  • Erdoğan: CHP'nin yönetimini ele geçirmek tek gündemleri
    15 Şub Erdoğan: CHP'nin yönetimini ele geçirmek tek gündemleri

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitinginde yaptığı konuşmada, CHP'nin yönetimini ele geçirmek için çalıştıklarını belirtti. Erdoğan, Erzincan'daki maden kazası ve Marmara Denizi'ndeki gemi battığı olayları da değerlendirdi. Ayrıca, CHP'nin geçmiş dönemdeki yönetimlerinin şehirlerin durumunu olumsuz etkilediğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de dün yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyor
    15 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de dün yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun mitinginde CHP'yi eleştirerek, 'Dün birlikte yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyorlar' dedi. Erdoğan ayrıca, 'Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP yönetimini ele geçirmek' şeklinde konuştu.

  • Erdoğan: CHP, Dün Birlikte Yoldaşlık Ettiklerine Bugün Sırtından Hançerliyor
    15 Şub Erdoğan: CHP, Dün Birlikte Yoldaşlık Ettiklerine Bugün Sırtından Hançerliyor

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan'da meydana gelen afet ve Samsun mitinginde konuşarak CHP'yi eleştirdi. Erdoğan, CHP'nin kendi içinde çıkar kavgasına tutuştuğunu ve seçim sonrası CHP yönetimini ele geçirmek için çalıştığını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin eser ve hizmet siyasetiyle büyüdüğünü ve Cumhur İttifakı'nın bu siyaseti devam ettirdiğini vurguladı.

  • Depremde 33 yıllık eşini kaybeden acılı adamın buruk sevgililer günü
    14 Şub Depremde 33 yıllık eşini kaybeden acılı adamın buruk sevgililer günü

    Hatay'da asrın felaketinde 33 yıllık eşini kaybeden Mustafa Kemal Soner, uzun yıllar sonra eşinden ayrı geçireceği 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşini hasretle yad ediyor. Soner, depremde evde olmadığını ve enkaz altında kalan eşine ulaşabildiklerini anlattı. Eşinin kaybının acısını bir an olsun unutamadığını belirten Soner, Sevgililer Günü'nün artık kara bir gün olduğunu ifade etti.

  • Depremde eşini kaybeden adam, Sevgililer Günü'nde eşini yad ediyor
    14 Şub Depremde eşini kaybeden adam, Sevgililer Günü'nde eşini yad ediyor

    Hatay'da yaşanan deprem felaketinde eşini kaybeden Mustafa Kemal Soner, uzun yıllar sonra eşinden ayrı geçireceği 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşini özlemle anıyor. Soner, depremde eşini kaybettikten sonra her gün kabrini ziyaret ediyor ve Sevgililer Günü'nü buruk bir şekilde geçiriyor.

  • Bağımsız aday Erhan Ersavaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yürüyüşe devam ediyor
    13 Şub Bağımsız aday Erhan Ersavaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yürüyüşe devam ediyor

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Erhan Ersavaş, depremin yıl dönümünde başlattığı yürüyüşün 8. gününde Kayseri'ye ulaştı. Ersavaş, 18 Şubat'ta Kahramanmaraş'a varmayı hedeflediğini söyledi. Yürüyüşüyle Kahramanmaraş'ın sorunlarını dile getirmek istediğini belirten Ersavaş, depremde hayatını kaybedenlerin anısına da dikkat çekmek istiyor.

  • Bağımsız aday Erhan Ersavaş, Kahramanmaraş'a yürüyüşünün 8. gününde Kayseri'ye ulaştı
    13 Şub Bağımsız aday Erhan Ersavaş, Kahramanmaraş'a yürüyüşünün 8. gününde Kayseri'ye ulaştı

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Erhan Ersavaş, depremin yıl dönümünde başlattığı yürüyüşün 8. gününde Kayseri'ye ulaştı. Ersavaş, 18 Şubat'ta Kahramanmaraş'a varmayı hedefliyor.

  • Bayburtlu vatandaş eksi 24 derecede mangal yakarak keyif yaptı
    13 Şub Bayburtlu vatandaş eksi 24 derecede mangal yakarak keyif yaptı

    Bayburt'ta yazdan kalma günler yaşanırken, bir vatandaş eksi 24 derecede mangal yakarak keyifli bir gün geçirdi. Soğuk kış günlerini çay içerek ve mangalda tavuk ve balık pişirerek değerlendiren vatandaşlar, köyde yaşamanın ayrı bir güzelliği olduğunu ifade etti.

  • Ebrar Sitesi'nden sağ çıkan vatandaş: 'Burayı bize depreme dayanıklı diyerek sattılar'
    10 Şub Ebrar Sitesi'nden sağ çıkan vatandaş: 'Burayı bize depreme dayanıklı diyerek sattılar'

    Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde Ebrar Sitesi'nden sağ çıkan Fatih Yürürdurmaz, deprem anını anlattı. Yürürdurmaz, sitenin depreme dayanıklı olduğunu söyleyen müteahhidin kendilerine hile yaptığını belirtti.

  • Kahramanmaraş'ta depremde sağ kalan vatandaşın korku dolu anları
    10 Şub Kahramanmaraş'ta depremde sağ kalan vatandaşın korku dolu anları

    Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı Ebrar Sitesi'nden sağ çıkmayı başaran Fatih Yürürdurmaz, deprem anında yaşadığı korku dolu anları anlattı. Yürürdurmaz, evlerin depreme dayanıklı olduğunu düşündükleri için sarsıntı başladığında dolabı tuttuklarını ancak apartmanın yıkıldığını belirtti. Ebrar Sitesi'nin birçok bloğunun tamamen yıkıldığını ve birçok kişinin hayatını kaybettiğini söyleyen Yürürdurmaz, müteahhidin depreme dayanıklı olduğunu söylediği evlerin aslında dayanıksız olduğunu ifade etti.

  • Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese Hakkında Talha Uğurluel'in Açıklamaları
    10 Şub Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese Hakkında Talha Uğurluel'in Açıklamaları

    Türk tarihçi, profesyonel rehber ve yazar Talha Uğurluel, Erzurum'da bulunan tarihi Çifte Minareli Medrese'yi gezerek açıklamalarda bulundu. Uğurluel, medresenin Anadolu'nun en büyük üniversite binası olduğunu belirtirken, kimin tarafından ve niçin yapıldığının bilinmediğini söyledi. Ayrıca, medresenin tarih boyunca top dökümhanesi olarak kullanıldığını ve içindeki mezar odalarının da hikayesini anlattı.

  • İmamoğlu: 'Bırakın Melen Barajı'nı Elinize Yüzünüze Bulaştırdığınız.O İşi Biz Ele Alalım ve Melen Barajı'nı Biz Yapalım'
    09 Şub İmamoğlu: "Bırakın Melen Barajı'nı Elinize Yüzünüze Bulaştırdığınız.O İşi Biz Ele Alalım ve Melen Barajı'nı Biz Yapalım"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İSKİ Ömerli Havzası Çevre Projesi”nin açılışında; iktidara aylardır sürüncemede kalan Melen Barajı inşaatını anımsatarak "Bırakın Melen Barajı'nı; elinize yüzünüze bulaştırdınız. O işi biz ele alalım ve Melen Barajı'nı biz yapalım" dedi. İmamoğlu, “İstanbul'un bütün bu konularıyla, bütün bu sorunlarıyla ilgili bizim neyi, nasıl yaptığımıza bakın; bir de ellerinde devlet yetkisiyle, onların neyi, nasıl yapmadığına da bir bakın. Sadece bizden önceki dönemle ilgili değil, bugün ellerinde bulunan olanaklarla neyi, nasıl yapmadıklarına, hatta engellediklerine de bir bakın. Aradaki fark, bu kadar büyük. Bu tam bir zihniyet farkıdır. Bu bir iş tutma biçimi değil sadece, bir zihniyet farkı. Arada ne kadar büyük yetenek ve enerji farkı var; buradan bile ölçebilirsiniz: Ne kadar büyük bir ahlak ve ciddiyet farkı var, buradan görebilirsiniz" diye konuştu.

  • İstanbul'da yaşayan doktor, depremde ailesini aramak için 20 km yürüdü
    08 Şub İstanbul'da yaşayan doktor, depremde ailesini aramak için 20 km yürüdü

    İstanbul'da yaşayan bir doktor olan Ayşegül Oytun, Hatay'da meydana gelen şiddetli depremde ailesini aramak için 20 kilometre yürüdü. Oytun, enkaz altında mahsur kalan insanları ve yıkılmış binaları görerek kıyameti anımsatan bir durumla karşılaştığını söyledi. Anne ve babasının cansız bedenlerine ulaşılması ise beş gün sürdü. Depremde 10'un üzerinde ilde 50.000'den fazla kişi hayatını kaybederken, milyonlarca kişi evsiz kaldı.

  • İskenderun'da depremde hayatını kaybedenler anıldı
    06 Şub İskenderun'da depremde hayatını kaybedenler anıldı

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Eda Apartmanı'nda hayatını kaybedenler için anma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, hayatını kaybedenlerin yakınları ve bölge yetkilileri katıldı. Eda Apartmanı'nda eşini ve iki çocuğunu kaybeden Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu, acıların süreceğini belirterek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

  • Depremi yaşayan vali, o anları hatırlayınca konuşmakta zorlandı
    06 Şub Depremi yaşayan vali, o anları hatırlayınca konuşmakta zorlandı

    Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin yıl dönümünde Antalya Valisi Hulusi Şahin, depremi yaşadığı anları hatırlayınca konuşmakta güçlük çektiğini ve duygusal anlar yaşadığını belirtti.

  • Kahramanmaraş Depreminin Yıl Dönümünde Antalya'da Anma Töreni Düzenlendi
    06 Şub Kahramanmaraş Depreminin Yıl Dönümünde Antalya'da Anma Töreni Düzenlendi

    Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin yıl dönümünde Antalya'da anma töreni düzenlendi. Törende, depremi yaşayan Antalya Valisi Hulusi Şahin duygusal anlar yaşadı.

  • Antalya'da Kahramanmaraş depreminin yıl dönümü anma etkinliği düzenlendi
    06 Şub Antalya'da Kahramanmaraş depreminin yıl dönümü anma etkinliği düzenlendi

    Antalya'da, Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde anma etkinliği düzenlendi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, yaşadıklarını güçlükle anlattı. Depremde hayatını kaybedenlerin anıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

  • Antalya'da Kahramanmaraş depremi anma etkinliği düzenlendi
    06 Şub Antalya'da Kahramanmaraş depremi anma etkinliği düzenlendi

    KAHMRAMANMARAŞ merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi.

  • Depremlerde 46 Yakınını Kaybeden Emekli Tekniker Alanya'da Yeni Bir Hayata Tutunuyor
    06 Şub Depremlerde 46 Yakınını Kaybeden Emekli Tekniker Alanya'da Yeni Bir Hayata Tutunuyor

    Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Alanya'ya yerleşen emekli elektrik teknikeri Mehmet Durak ve ailesi, depremlerde 46 yakınını kaybettikten sonra yeni bir hayata başlamaya çalışıyor. Durak, deprem sonrası yaşadıklarını anlatırken, sağlık hizmetlerinin aksamaması için hastanedeki arkadaşlarıyla birlikte çalıştığını ve Alanya halkının kendilerini sıcak bir şekilde karşıladığını belirtti.

  • İskenderun depreminde 9 yakınını kaybeden Kadriye Kapanoğlu, hayata tutunmaya çalışıyor
    06 Şub İskenderun depreminde 9 yakınını kaybeden Kadriye Kapanoğlu, hayata tutunmaya çalışıyor

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen depremlerde 9 yakınını kaybeden Kadriye Kapanoğlu, kız kardeşiyle birlikte hayata tutunmaya çalışıyor. Depremde annesi, babası, amcası, kız ve erkek kardeşi, amcası ve yeğenlerinin cansız bedenleri enkaz altından çıkarılan Kapanoğlu, acısının tarifinin olmadığını belirtti. Hayatta kalan kız kardeşiyle birlikte yaşayan Kapanoğlu, depremin tarihini koluna dövme yaptırarak sevdiklerini her zaman hatırladığını ifade etti.

  • Depremde iş yeri yıkılan aile, yeni işletmede yöresel lezzetleri sunuyor
    06 Şub Depremde iş yeri yıkılan aile, yeni işletmede yöresel lezzetleri sunuyor

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş yeri yıkılan Erdal Kuş, ailesiyle birlikte Akçakoca'ya taşındı. Burada açtığı işletmede Hatay ve çevre illerin yöresel lezzetlerini sunan Kuş, Antakya'yı özlemle anarken, devletin deprem sonrası yardımlarını takdir ettiğini belirtti.

  • Malatya'daki depremde aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti
    06 Şub Malatya'daki depremde aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti

    Malatya'da yaşanan depremde yıkılan Kasapoğlu Apartmanı'nda aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti. Depremde anne, baba ve yakınlarını kaybeden Mehmet Kasap ise o günü hiç unutamıyor.

  • Van ve Hatay'da Yaşanan Depremler Anlatıldı
    06 Şub Van ve Hatay'da Yaşanan Depremler Anlatıldı

    Van'da 1976 yılında yaşanan depremde enkaz altında kalan Muharrem Hergül, ardından Hatay'da yaşadığı depreme dair anılarını paylaştı. Hergül, depremlerin etkilerini ve yaşadıkları zorlu süreci anlattı. Ayrıca, oğlu da rüyasında gördüğü depremin gerçekleştiğini belirtti ve depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

  • Kayseri'de Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Dua Edildi
    06 Şub Kayseri'de Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Dua Edildi

    Kayseri'de sabah namazında düzenlenen program ile vatandaşlar ve protokol, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti.

  • Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında anma programı düzenlendi
    06 Şub Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında anma programı düzenlendi

    Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılı nedeniyle, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi. Törende Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve depremde hayatını kaybedenler için dua edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, programda yaptığı konuşmada, geçen yıl yaşanan felaketi hatırlatarak, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Gül, ayrıca deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve vatandaşların yanlarında olacaklarını belirtti. Anma programı kapsamında Sıdıka Camisi'nde de depremde hayatını kaybedenler için dua edildi.

  • Osmaniye'de depremde yaşamını yitirenler için 'Sessiz Yürüyüş' düzenlendi
    06 Şub Osmaniye'de depremde yaşamını yitirenler için 'Sessiz Yürüyüş' düzenlendi

    Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamlarını yitirenlerin anısına "Sessiz Yürüyüş" gerçekleştirildi.

  • Depremin birinci yıl dönümünde mesaj yayımlayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı
    05 Şub Depremin birinci yıl dönümünde mesaj yayımlayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı

    11 ilde yaşanan ve asrın felaketi olarak bilinen depremin birinci yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, "Allah ne bize ne de başka bir millete böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın" dedi.

  • Adıyaman Üniversitesi, depremde hayatını kaybedenleri fidanlarla anıyor
    05 Şub Adıyaman Üniversitesi, depremde hayatını kaybedenleri fidanlarla anıyor

    Adıyaman Üniversitesi, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğrenci ve personellerini fidanlarla anma programı düzenledi. Anma programına katılan yetkililer, hayatını kaybedenlere rahmet diledi ve fidan dikimi gerçekleştirdi.

  • Denizli İtfaiyecileri Depremde Yaşadıklarını Anlattı
    05 Şub Denizli İtfaiyecileri Depremde Yaşadıklarını Anlattı

    11 kentte yıkıma yol açan 6 Şubat depremlerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli, yaşadıklarını paylaştı. Bir çocuğu rahatsızlığı nedeniyle kaybettiklerini anlatan itfaiyeci, enkazın içerisine girerek ağladığını söyledi.

  • Depremde annesini kaybeden adam, doğum sancısı tutan eşini hastaneye yetiştirdi
    05 Şub Depremde annesini kaybeden adam, doğum sancısı tutan eşini hastaneye yetiştirdi

    Hatay'ın Defne ilçesinde meydana gelen depremde annesini kaybeden Cemil Serçe, aynı anda doğum sancısı tutan eşini hastaneye yetiştirdi. Serçe, enkaz altından çıkardığı ailesini kurtarmaya çalışırken eşinin doğum sancıları başladı ve onu Mersin'deki hastaneye götürdü. Serçe'nin eşi, bir gün sonra sağlıklı bir şekilde oğullarını dünyaya getirdi. Serçe ailesi, buruk bir sevinçle Hatay'a döndü.

  • Adıyaman'da 45 yıl önce inşa edilen saat kulesi depremden beri ilerlemiyor
    05 Şub Adıyaman'da 45 yıl önce inşa edilen saat kulesi depremden beri ilerlemiyor

    Adıyaman'da 45 yıl önce inşa edilen saat kulesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra durduğu 04.17'yi gösteriyor. Adıyaman Belediyesi, saatlerin yeniden çalıştırılmamasına ve 04.17'de kalmasına karar verdi. Saat kulesiyle deprem bilincinin artırılması hedefleniyor.

  • Depremde 11 Kuzusunu Kaybeden Anne, Mezar Taşlarını Öpüp Okşuyor
    05 Şub Depremde 11 Kuzusunu Kaybeden Anne, Mezar Taşlarını Öpüp Okşuyor

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde 2 oğlu, oğullarının eşleri ve 7 torunu olmak üzere toplam 11 kuzusunu kaybeden 80 yaşındaki anne, her hafta mezarlığa giderek mezar taşlarını öpüp okşayarak acısını bir nebze olsun dindirmeye çalışıyor.

  • Depremde evlerini kaybeden üniversiteli gençler, Hatay'a dönüp yaşamlarını sürdürmek istiyor
    04 Şub Depremde evlerini kaybeden üniversiteli gençler, Hatay'a dönüp yaşamlarını sürdürmek istiyor

    İzmir'de yüzde 100 bursla okuyan üniversite öğrencileri Mehmet Ali Ağca ve Rüya Aktım, Hatay'da yaşadıkları deprem sonrası birbirlerine destek olup acılarını hafifletmeye çalışıyor. Hatay'a dönüp tekrar orada yaşamlarını sürdürebilmek isteyen gençler, anılarının olduğu yerde yeniden ayağa kalkmayı umut ediyor.

  • Filistin Büyükelçisi: Filistinli Müslümanlar toprağımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz
    04 Şub Filistin Büyükelçisi: Filistinli Müslümanlar toprağımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz

    İHH ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen 'Diriliş Buluşmaları'nın 9'uncusu Filistin gündemiyle Ankara'da gerçekleştirildi. Filistin'in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, programda yaptığı konuşmada Filistinli Müslümanların toprağa kök salmaya ve vatanlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

  • İzmir'de depremde evlerini kaybeden üniversiteli gençler, Hatay'a dönüp yaşamlarını sürdürmek istiyor
    04 Şub İzmir'de depremde evlerini kaybeden üniversiteli gençler, Hatay'a dönüp yaşamlarını sürdürmek istiyor

    İzmir'de yüzde 100 bursla okuyan üniversite öğrencisi Mehmet Ali Ağca ve Rüya Aktım, geçen yıl Hatay'da depreme yakalandı. Evlerini kaybeden gençler, İzmir'de birbirlerine destek olup acılarını hafifletmeye çalışıyor. Hatay'a dönüp tekrar orada yaşamlarını sürdürebilmek isteyen gençler, depremin ardından yaşadıklarını anlattı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim edeceğiz
    03 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim edeceğiz

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutlarına ilişkin, 'Temel atmasının üzerinden 1 yıl geçmeden inşaatları bitirme sözümüzü önemli ölçüde yerine getirerek, yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız.' dedi. Erdoğan, Mustafa Kemal Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İnşallah 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz'
    03 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnşallah 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da kura çekim ve konut teslim törenine katıldı. Depremden sonraki Hatay'a geldiklerinde karşılaştıkları tabloyu asla unutmayacaklarını belirterek, 'Hatay'ın halini görüp gözleri yaşarmayanın kalbi kurumuş demektir' dedi. Erdoğan, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, 2 ay içinde 75 bin konutun teslim edileceğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da kura çekim ve konut teslim törenine katıldı
    03 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da kura çekim ve konut teslim törenine katıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden sonraki Hatay'a geldiklerinde karşılaştıkları tabloyu asla unutmayacaklarını belirterek, 'Hatay'ın halini görüp gözleri yaşarmayanın kalbi kurumuş demektir' dedi. Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da depremzedeler için yapılan konutların ilk kura çekim ve anahtar teslim törenine katıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelere konut anahtarlarını teslim etti
    03 Şub Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelere konut anahtarlarını teslim etti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da depremzedeler için yapılan konutların ilk kura çekim ve anahtar teslim törenine katıldı. Erdoğan, depremden sonraki Hatay'ın halini görüp gözleri yaşarmayanın kalbi kurumuş demektir dedi.

  • Viking Kültürü: Denizcilik, Savaş, Ticaret ve Mitoloji
    03 Şub Viking Kültürü: Denizcilik, Savaş, Ticaret ve Mitoloji

    Tarih boyunca denizleri fetheden ve bilinmeyen topraklara adımlarını atan Vikingler, 8. ila 11. yüzyıllar arasında yaşayan cesur denizciler olarak biliniyor. Bu dönemde, İskandinavya'nın kuzeyindeki bölgelerden çıkarak Avrupa'nın farklı bölgelerine yayılan Vikingler, kültürleri ve denizcilik becerileri ile tanınıyor.

Advertisement