Kreş Öğrencileri Kurum Gezilerinde - Son Dakika
Yerel

Kreş Öğrencileri Kurum Gezilerinde

Kreş Öğrencileri Kurum Gezilerinde

Akçakoca Bahaddin Güçlü Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte ziyaret ettikleri kamu kurumları gezilerinde, öğrenmenin tadını çıkartıyor.

19.04.2014 12:28  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Bahaddin Güçlü Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte ziyaret ettikleri kamu kurumları gezilerinde, eğlenerek öğrenmenin tadını çıkartıyor.

Kreş öğrencisi minikler, ilçenin farklı kamu kurumlarını gezerken, meraklı oldukları dikkatlerden kaçmıyordu. Birkaç saatliğine de olsa okul ortamından uzaklaşmanın mutluluğu, heyecanlı miniklerin gözlerinden okunmaktaydı. Okul Müdiresi ve öğretmenlerin yakın ilgisi eşliğinde Akçakoca Postanesini gezen minikler, burada anne-babalarının kendilerine yazmış oldukları mektupları alma sürpriziyle karşılaştılar. Daha sonra Akçakoca Merkez Kütüphanesi'ni gezen minikler, burada da birbirinden farklı kitaplar hakkında sorular sorarak, kütüphane yetkilileri tarafından bilgilendirildiler. Kütüphanenin çocuk hikayeleri kitaplarının olduğu bölümlere ilgi gösteren kreş öğrencisi minikler, hikaye ve boyama kitaplarının çokluğu karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Okul müdire ve öğretmenleriyle farklı yerleri geziyor olmanın sevincini yaşayan minik öğrenciler, bu tür gezilerin kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kreş Öğrencileri Kurum Gezilerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement