Kreş Öğrencileri Yıl Sonu Gösterileriyle Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Kreş Öğrencileri Yıl Sonu Gösterileriyle Büyüledi

Maltepe Belediyesi kreşlerine kayıtlı minikler yıl sonu gösterisinde “Şirinler Köyü”nü kurup, dostluğu ve birlikteliği yaşayarak öğrendi.

04.06.2016 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi kreşlerine kayıtlı minikler yıl sonu gösterisinde "Şirinler Köyü"nü kurup, dostluğu ve birlikteliği yaşayarak öğrendi.

Maltepe Belediyesi kreşlerinde eğitim gören miniklerin yıl sonu gösterisi unutulmaz anlara sahne oldu. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın "Her mahalleye kreş" projesi kapsamında bugüne kadar açılan 5 kreşteki 220 öğrenci, yıl sonu gösterisi düzenledi. Altayçeşme, Zümrütevler, Başıbüyük, Esenkent ve Bağlarbaşı kreşlerinde eğitim gören öğrencilerin muhteşem yıl sonu etkinliğine Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Canan Döner ve Ömer Ekşioğlu, Maltepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yasemin Boyraz, Kreş ve Çocuk Gelişimi Müdürü Faruk Süslü, Kreş Müdürlüğü koordinatörleri ve öğrenci velileri katıldı.

"ŞİRİNLER KÖYÜ"NÜ KURDULAR

Maltepe Belediyesi Yalçın Kızılay Spor Kompleksi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde unutulmaz çizgi dizilerden biri olan Şirinler konseptiyle yıl sonu gösterilerini sergiledi. Öğretmenlerin de katıldığı gösteri, velilerden tam not aldı. Gösteri yapan tüm öğrencilere hediyeler verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kreş Öğrencileri Yıl Sonu Gösterileriyle Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement