Kros'ta İl Dereceleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Kros'ta İl Dereceleri Belli Oldu

Kros\'ta İl Dereceleri Belli Oldu

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları birimi tarafından Kros İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi.

09.01.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları birimi tarafından Kros İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.

Kavaklık Spor Alanı'nda düzenlenen kros müsabakaları Genç Bayanlar-Erkekler ve Yıldız Bayanlar-Erkekler olmak üzere 2 kategoride düzenledi. Kategorilere göre 4 müsabakanın yapıldığı yarışlara toplam 40 takımdan 226 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcular ise şöyle oluştu; Genç Bayanlar 3 bin metre koşusunda Sümeyye Adıyaman birinci, Sevcan Teke ikinci, Bedriye Ateş üçücü olurken Erkekler 5 bin metrede ise Emrah Ergün birinci, Tekin Yalçın ikinci, Metin Yalçın üçüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde yapılan müsabalarda ise Bayanlar 2 bin metrede Rahime Ergül birinci, Safiye yaren Öztürk ikinci, Emine Yılmaz üçüncü olurken Yıldız Erkekler 3 bin metrede ise M. Can Kurtaran birinci, Mustafa Eren Yılmaz ikinci, Ömer Dehmanoğlu üçüncü oldu. Düzenlenen müsabakaların ardından ödül törenine geçildi. Dereceye giren sporculara ödüllerini ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer faruk Şiran verirken sporcularıda tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kros'ta İl Dereceleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement