Krrklareli 1 Ton Kiraz 15 Dakikada Tükendi - Son Dakika
Güncel

Krrklareli 1 Ton Kiraz 15 Dakikada Tükendi

Krrklareli 1 Ton Kiraz 15 Dakikada Tükendi

1 ton kiraz 15 dakikada tükendi KIRKLARELİ'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karahıdır Kiraz Şenlikleri'nde, üreticilerin ücretsiz olarak tezgahlara bıraktığı yaklaşık 1 ton kiraz, 15 dakika tükendi.

13.06.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 ton kiraz 15 dakikada tükendi

KIRKLARELİ'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karahıdır Kiraz Şenlikleri'nde, üreticilerin ücretsiz olarak tezgahlara bıraktığı yaklaşık 1 ton kiraz, 15 dakika tükendi. Zaman zaman izdihamın görüldüğü kiraz dağıtımında, bazıları kirazları poşetlere doldurdu.

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Karahıdır Kiraz Şenlikleri'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Üreticiler, şenlik kapsamında ilk topladıkları mahsullerden yaklaşık 1 tonunu Karahıdır Mahallesi'ndeki Çamlık Park'ında tezgahlara doldurarak ücretsiz olarak halka dağıttı. Şenliklere 7 Haziran seçimlerinde CHP'den Kırklareli Milletvekili seçilen Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu ile Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider ile çok halk katıldı. Kirazları almak isteyenler arasında zaman zaman izdiham yaşanırken, bazılarının poşetlere doldurarak kirazları evlerine götürdü. Yaklaşık 15 dakikada 1 ton ücretsiz dağıtılan kiraz tükendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Krrklareli 1 Ton Kiraz 15 Dakikada Tükendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement