Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması

Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması

''Sadece ders değil her anlamda kendinizi güncel tutmanız gerekiyor.

15.04.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu""Sadece ders değil her anlamda kendinizi güncel tutmanız gerekiyor. Ancak bu sayede fark yaratabilirsiniz" dedi.

Helvacıoğlu, kariyer günleri kapsamında, Keşan Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda öğrencilerle bir araya geldiği toplantıda,  yeni dünya düzeninde girişimciliğin çok önemli olduğunu vurguladı.

Öğrencilerden teknolojiyi çok iyi takip etmelerini isteyen Helvacıoğlu, "İçinde bulunduğumuz günümüz şartlarında devamlı yenilenmek zorundasınız. Gençlerin özellikle teknolojiyi yakından takip etmeleri gerektiğini her platformda ısrarla yineliyorum. Sadece ders değil her anlamda kendinizi güncel tutmanız gerekiyor. Ancak bu sayede fark yaratabilirsiniz. Türkiye'nin insan kaynakları Trakya'da, bu yüzden biz insan kaynaklarımızı çok iyi şekillendirmeliyiz" diye konuştu.

Kadınların  iş hayatına atılmaları için KTSO olarak yoğun çaba harcadıklarını belirten Helvacıoğlu, kadınların yaptığı işlerde çok başarılı olduklarına dikkat çekti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement