Kubaliç, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Kubaliç, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanını Ağırladı

Kubaliç, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanını Ağırladı

Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

16.03.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç'i nezaket ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Aytekin ve Jandarma Komutanı Akgün'ü Başkan Kubaliç ile yönetim kurulu üyeleri A. Kadir Mirza, Emin Gümüş ve Çağlayan Çakır karşıladı. Samimi ortamda geçen ziyarette Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç Kooperatifte göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetleri anlatırken, Yardım sandığının kapatılması, plasmanların düşük olması konularında yaşadıklarını sıkıntıları dile getirdi.

Ziyarette Esnafın yaşadıkları sıkıntıları dile getirilirken, Didim'in sorunları ve çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kubaliç, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement