Küçük Açelya'nın Adı Parka Verildi - Son Dakika
Yerel

Küçük Açelya'nın Adı Parka Verildi

Küçük Açelya\'nın Adı Parka Verildi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 4 ay önce karnesini alırken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek Bandırmayı yasa boğan, 13 yaşındaki Hasan Atlı Ortaokulu öğrencisi Açelya Ergin’in adı parka verildi.

17.06.2016 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 4 ay önce karnesini alırken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek Bandırmayı yasa boğan, 13 yaşındaki Hasan Atlı Ortaokulu öğrencisi Açelya Ergin'in adı parka verildi.

Açelya Ergin'in adının parka verilmesi nedeniyle düzenlenen törene Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, Açelya'nın babası Bahadır Ergin ve annesi Gülçin Ergin yanı sıra okul arkadaşları katıldı.

Açelya Ergin'in sınıf arkadaşları Açelya ile ilgili anılarını ve onun için yazdıkları şiiri katılımcılar ile paylaştılar. General Balcı Çamlığı yanında yeni yapılan çocuk oyun parkına Açelya Ergin adı verilerek ismi yaşatılan öğrencinin yakınları okunan şiir ile duygu dolu anlar yaşadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Açelya'nın Adı Parka Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement