Küçük Araçla "Büyükbaş" Hırsızlığı Kameralara Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Küçük Araçla "Büyükbaş" Hırsızlığı Kameralara Yansıdı

Küçük Araçla "Büyükbaş" Hırsızlığı Kameralara Yansıdı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da adaklık kurban satış yerinden kurbanlık dananın çalınarak otomobille kaçırılma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

27.09.2016 16:31  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'daki adak-kurban satış ve kesim merkezindeki, Kurban bayramından kalan iki dananın aynı kişiler tarafından yarım saat arayla çalınma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

HIZLA OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda saat 06.22'de hafif ticari araçla gelen 3 kişiden biri önce araçtan inerek etrafı kontrol etti. O sırada güvenlik görevlisinin orada olmamasından yararlanan hırsızlar, adak hayvanlarının içinde bulunduğu çadıra girerek bir danayı dışarı çıkarttı. Danayı aracın içine sokan şüpheliler, kapıyı kapattıktan hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar olay yerine gelen hırsızlar yine aynı şekilde zorlanmadan başka bir danayı da araca koyarak olay yerinden ayrıldı.

Adak-kurban satış ve kesim merkezinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayın ardından yaklaşık 600'er kilogram olan danaların çalındığını fark eden çalışanlar olayı polis ekiplerine haber verdi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri kaçan hırsızları arıyor.

"BEN DE ŞAŞKINIM"

Hırsızlık olayını anlatan iş yeri çalışanı Burak Kaya, hırsızların daha önceden gelip, çalıştıkları yeri gözetlediklerini iddia ederek, "Gayet profesyonel bir şekilde geliyor. Arabayı geri geri yanaştırıyor, 2 dakika içerisinde içeriye giriyorlar. Hayvanın bağını söküp profesyonel bir şekilde -Ben bile bir çobanken zor götürebileceğim hayvanı, 2 kişi gayet profesyonel bir şekilde götürüyor. Adamlar bu işi biliyor. Muhtemelen daha önce yapmışlar. Başka yerlerde de böyle hırsızlıklar olduğunu biliyoruz. Yine aynı araçlarla. "Danayı araca nasıl sokuyor. Ben de şaşkınım. Ben tartıya bile sokarken hayvanı zorlanıyoruz. Kocaman hayvanı ufak arabaya sokuyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Araçla 'Büyükbaş' Hırsızlığı Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement