Küçük Bir Çantaya Yüz Adet Eşya Sığdırabiliyor - Son Dakika
Dünya

Küçük Bir Çantaya Yüz Adet Eşya Sığdırabiliyor

Eğer seyahat çantasına eşyalarınızı yerleştirdikten sonra kapatmakta zorlanıyorsanız Seyahat seven bir kadının küçük bir el çantasına yüz nesneyi nasıl yerleştirdiğini izleyin.

18.08.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğer seyahat çantasına eşyalarınızı yerleştirdikten sonra çantanızı kapatmakta zorlanıyorsanız, izleyin. Seyahat seven bir kadının küçük bir el seyahat çantasına yüz nesneyi nasıl yerleştirdiğini gösterdi.

Tişörtünüz katlamanın veya deodorantınızı ayakkabınızı içine yerleştirmenin çantanıza daha fazla eşya yerleştirmek için yer açtığını düşünebilirsiniz.

BİR ÇANTAYA YÜZ EŞYA

Eski tecrübeli seyahatçi kadın Rachel Grant, artık daha büyük bir seyahat çantası alarak daha fazla para harcamamanız için bir çantaya nasıl yüz eşya sığdıracağınızı gösteriyor.

ESNEK BANT, PAKETLEME KÜPÜ, FERMUARLU POŞET

Rachle etrafIndaki her iki yatak üzerinde serilen seyahette kullanılacak yüz adet eşyayı küçük çantaya sığdıracağını iddia ediyor. 39 yaşındaki kadın imkansız olan işine başlamadan önce sırrının esnek bant, paketleme küpü ve fermuarlı poşetler olduğunu söylüyor.

VE BAŞARIYOR...

Elbiseleri katlayıp fermuarlı poşetlerin içine yerleştiren kadın kısa süre içinde dört çift ayakkabı, tuvalet takımı ve erkek elbiselerinden oluşan yüz adet eşyayı elle taşınabilen çantanın içine yerleştirmeyi başlıyor.

Küçük Bir Çantaya Yüz Adet Eşya Sığdırabiliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Küçük Bir Çantaya Yüz Adet Eşya Sığdırabiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement