Küçük Çocuğa Cinsel İçerikli Mesaj Attığı Öne Sürülen Şahıs Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Küçük Çocuğa Cinsel İçerikli Mesaj Attığı Öne Sürülen Şahıs Serbest Bırakıldı

Sosyal medya üzerinden 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli mesaj atarak tepkilere neden olduğu öne sürülen şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.

17.06.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya üzerinden 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli mesaj atarak tepkilere neden olduğu öne sürülen şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı. Evli ve iki çocuklu olduğu öğrenilen zanlı savcılı kararı ile serbest bırakıldı.

Bir annenin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar üzerine harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 yaşında bir kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar gönderildiğini tespit etti. Sosyal medyada oluşan tepkiler üzerine çalışmalarını hızlandıran ekipler, zanlının sosyal medyada da kendi ismini kullandığını ve verdiği telefon bilgilerinden şahsın kimliği ve adresini tespit etti. Pendik'deki evine yapılan baskın sırasında bulunamayan ve temizlik işçisi olduğu öğrenilen R.E. bu sabah Maltepe'de bir yakının yanında gözaltına alındı.

Sosyal medyada kendini 25 yaşında tanıtan R.E.nin(39), evli ve bir erkek çocuğu olduğu öğrenilirken, gözaltına alınan zanlı Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra Savcılık kararı ile serbest bırakıldı. Zanlı ile ilgili şikayetçinin olmadığı belirtilirken, zanlının bilgisayar ve cep telefonuna el konulduğu ve incelemenin sürdüğü öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Çocuğa Cinsel İçerikli Mesaj Attığı Öne Sürülen Şahıs Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement