Küçük Çocuğun Domates Yüklü Pikap Kasasında Tehlikeli Yolculuğu - Son Dakika
3.Sayfa

Küçük Çocuğun Domates Yüklü Pikap Kasasında Tehlikeli Yolculuğu

Küçük Çocuğun Domates Yüklü Pikap Kasasında Tehlikeli Yolculuğu

Tekirdağ'da küçük bir çocuk, sıcak havanın altında ve tüm tehlikeye rağmen domates yüklü pikap kasasında yolculuk yaptı.

14.07.2016 08:39  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da bir çocuk Hayrabolu karayolu üzerinde domates yüklü bir pikabın kasasında hiçbir tehlikeye aldırış etmeden ekmek parasının peşine düştü.

Sıcak havanın altında domates yüklü pikabın kasasında çocuğu gören sürücüler olanları şaşkınlıkla izledi. Kasada yalnız seyahat eden çocuk, düşmemek için demire tutunarak ilerledi.

Küçük Çocuğun Domates Yüklü Pikap Kasasında Tehlikeli Yolculuğu

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçük Çocuğun Domates Yüklü Pikap Kasasında Tehlikeli Yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa: önce insanların refah düzeyini yukarı çekmeliyiz sonra bu konuları eleştirmeliyiz.ne yapsın ekmek parası.çalmıyor çırpmıyor.evine ekmek götürmenin derdindeler.allah yardımcıları olsun.biz suriyelilere ev iş para vermeyi tartışalım.ülkemin insanı da ölüme ekmeğinin peşinde koşsun 1 0 Yanıtla
  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement