Küçük Çocuk Çakmakla Oynarken Evi Yaktı - Son Dakika
Güncel

Küçük Çocuk Çakmakla Oynarken Evi Yaktı

Küçük Çocuk Çakmakla Oynarken Evi Yaktı

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde 3 yaşındaki M.E., çakmakla oyun oynarken evi yaktı.

03.04.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde 3 yaşındaki M.E., çakmakla oyun oynarken evi yaktı. Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı yangında, evde büyük çaplı hasar meydana geldi.

Derviş Paşa Mahallesi NATO Yolu'ndaki üst geçit civarında bir apartmanın 4'üncü katında oturan öğretmen çift Koray-Aysun E.'nin küçük oğlu M., iddiaya göre evde bulduğu çakmakla oynamaya başladı. Bu sırada çakmak birden yandı ve perdeyi tutuşturdu.

Dumanları gören Aysun E., çocukları M. ve 7 yaşındaki E.'yi alarak evden çıktı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kadirli Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Evin 3 odasının kullanılamaz hale geldiği yangında dumandan etkilenen Aysun E. ve çocuklarına olay yerine çağrılan ambulansta müdahale edildi. İlkokul birinci sınıf öğrencisi E.E., kardeşinin çakmakla oyun oynarken perdeyi yaktığını söylerken, İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Kadirliosmaniye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Çocuk Çakmakla Oynarken Evi Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement