Küçük Dev Adamlar Beyoğlu Yaz Basketbol Okulunda - Son Dakika
Güncel

Küçük Dev Adamlar Beyoğlu Yaz Basketbol Okulunda

Küçük Dev Adamlar Beyoğlu Yaz Basketbol Okulunda

Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulu kapsamında açılan basketbol okulunda çocuklar yazı hem spor yaparak hem de eğlenerek geçiyor.

31.07.2015 15:06  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzman hocalardan eğitim alan küçük dev adamlar, geleceğin basketbol yıldızları arasına katılmak için sıkı bir eğitimden geçiyor.

Beyoğlu'nda karnelerini alan 7-14 yaş arası çocuklar, Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulu kapsamında açılan 'Basketbol Okulu'nda ter döküyor. Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi Spor Salonu, Kaptanpaşa İmam Hatip Orta Okulu Basketbol Sahası ve Cinderesi Parkı'nda verilen eğitimlerde farklı yaş gruplarından çocuklar basketbolun inceliklerinden teknik yönlerine kadar sıkı bir eğitimden geçiyor. Uzman hocalar eşliğinde eğitim alan çocuklar, hafta içi her gün 09.00 ile 12.30 saatleri arasında çalışıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın çocuklara hediyesi olan Yaz Spor Okulları tamamen ücretsiz gerçekleştiriliyor.

ŞİMDİ SPORSUZ YAPAMIYORLAR

Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulu'nun Basketbol Eğitmeni Semra Esen, "Basketbolun ne olduğunu bilmeyen çocuklarımız vardı. Şimdi antrenman yaptıkça, maçlara katıldıkça daha iyi anlıyorlar, anladıkça da daha keyif alıyorlar ve bu da onları başarıya götürüyor" dedi.

DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN TÜM ÇOCUKLAR SPORA

İki sene önce hocası sayesinde basketbola başladığını söyleyen 14 yaşındaki Avize Meşe, spor yaparak kendisini daha sağlıklı hissettiğini bundan sonra da sporsuz yaşayamayacağını söyledi. Yaz Spor Okulları'na 3 senedir geldiğini söyleyen 14 yaşındaki Ulaş Çelikkal, basketbol oynayarak çok fazla kilo verdiğini vurgulayarak, daha sağlıklı yaşam için bütün çocukları spor yapmaya davet etti.

YAZ SPOR OKULLARI ÜCRETSİZ KATILMAK İÇİN BİR FORM YETER

Tamamen ücretsiz olan Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları'na katılmak için başvuru formunu doldurmak yeterli. Katılmak isteyen öğrenciler, başvuru formlarını Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nden, ilkokul ve ortaokul müdürlüklerinden temin edebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük Dev Adamlar Beyoğlu Yaz Basketbol Okulunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement