Küçük İbo Yıllar Sonra Birlikte "HER Şey Dahil" De! - Son Dakika
Güncel

Küçük İbo Yıllar Sonra Birlikte "HER Şey Dahil" De!

Bir döneme damga vuran çocuk yıldızlar Kader ve Küçük İbo, bugün Çağla ve Alişan'ın programı Her Şey Dahil'e konuk oldular.

14.03.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"İBRAHİM TATLISES İLE URFA SIRA GECESİNDE TANIŞTIM!"

İbrahim Tatlıses ile tanışmasından bahseden Küçük İbo, Urfa sıra gecesinde tanıştıklarını söyledi. İbrahin Tatlıses'in her zaman yanında olduğunu ve desteklediğini söyledi.

"ESKİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEMİYORUM!"

Çocukluk görüntülerini izleyemediğini söyleyen Kader, 14 yaşında şöhret ile tanıştığını anlattı. Tam 20 yıldır piyasada olduğunu söyleyen Kader, hep geri planda olduğunu, sadece işini yaptığını söyledi. Belli bir yaşa kadar annesinin yanında olduğunu söyleyen Kader, artık kendi ayakları üstünde durduğunu söyledi. "Cahilliklerim oldu" diyen Kader, öğretmeniyle yaşadığı sorun ve inadı yüzünden okulu bıraktığını açıkladı. "Şöhret olacağım için okulu bırakmadım" diyen Kader, haksızlığa dayanamadığını ve ailesinin okulu bırakmaması için çok çabaladığını söyledi.

"ÖĞRETMENİM BABAMDI!"

Çağla'nın "Küçükken yaramaz bir öğrencimiydin" sorusu üzerine Küçük İbo, yaramazlık yapma durumunun olmadığını, babasının öğretmeni olduğunu söyledi. Okulla pek arası olmadığını, babasının okuması için çok çabaladığını söyleyen İbo, iki senelik üniversite mezunu olduğunu söyledi.

KÜÇÜK İBO, HAYALİM HUKUKÇU OLMAKTI! KADER, POLİS OLMAK İSTERDİM!

Çağla'nın "Şarkıcı olmasaydınız ne olmayı hayal ederdiniz?" sorusu üzerine Küçük İbo, "Hayalim sanatçı olmaktı ama olduktan sonra hayallerim değişti. Hukukçu olmak çok isterdim" dedi. Kader ise, "Bende polis olmak çok isterdim. Araştırdım fakat olmadı" dedi.

KÜÇÜK İBO'DAN CANLI PERFORMANS!

Küçük İbo canlı performans ile "İsyan" parçasını kendi yorumuyla seslendirdi. Alişan, Kader ve Küçük İbo "Eledim Eledim" parçasına düet yaptılar. Ardından Alişan ve Kader"Dertli Dertli" parçasını canlı performans ile seslendirdiler. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

"DİZİMİ İZLEDİKCE BÜYÜDÜĞÜMÜ DAHA DA ANLIYORUM"!

12 yaşında piyasaya giren Küçük İbo, dizi sırasında İstanbul'da yalnız olduğunu söyledi. İlk albümünü yaptıktan 2 ay sonra diziye başladığını söyleyen Küçük İbo, yapımcısının ve Kader'in evinde kaldığını söyledi. Alişan'ın"O dönem kazandığın paralarla ne yaptın?" sorusu üzerine İbo, küçük yaşta olduğu için ailesinin kendisi için yatırım yaptığını, İstanbul ve Urfa'dan ev aldığını söyledi. Röportajın'da neden albüm yapmadığı sorusu üzerine Küçük İbo, albüm yapmanın akıl karı olmadığını çünkü insanların albüm satın almadıklarını söyledi. Çalışma yapmayınca ekrana çıkma gereği duymadığını ve uzak kalmayı tercih ettiğini söyledi. Küçük İbo, "Gözden uzak olan gönülden de ırak olur" dedi. Erken yaşta şöhret olmanın avantajları ve dezavantajları olduğunu söyleyen Küçük İbo, "Keşke küçük yaşta tanınmasaydım, çünkü çocukluğumu yaşayamadım" dedi.

KÜÇÜK İBO ASKER OLUYOR!

Mayıs ayında askere gidecek olan Küçük İbo, Alişan ile sabah içtiması yaptı. Alişan askerde yaşadığı deneyimlerini Küçük İbo ile paylaştı. Bu sırada stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

"EVLİLİĞİ HENÜZ DÜŞÜNMÜYORUM"

5 yıldır bir beraberliği olduğunu söyleyen Kader, "Şimdilik evliliği düşünmüyorum" dedi. Ulusal bir kanalda "Engelli dostlarımıza yönelik bir program yapıyoruz" diyen Kader, tüm sanatçı dostlarına Her Şey Dahil programı aracılığıyla davet gönderdi. Engelsiz bir yaşam için bu programı hazırladıklarını paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük İbo Yıllar Sonra Birlikte 'HER Şey Dahil' De! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenen yarışmada, Hakkari'nin zenginliklerini sergileyen okul, İstanbul'da Türkiye finalinde yarışacak.

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.


Advertisement