Küçük İsmail Sulama Kanalında Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Küçük İsmail Sulama Kanalında Boğuldu

Küçük İsmail Sulama Kanalında Boğuldu

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, mevsimlik işçi olan bir ailenin oğlu 7 yaşındaki İsmail Özbek'in cesedi, sulama kanalında bulundu.

13.08.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, mevsimlik işçi olan bir ailenin oğlu 7 yaşındaki İsmail Özbek'in cesedi, sulama kanalında bulundu. Kanala düştüğü sanılan çocuğun cesedine otopsi yapılmasına karar verildi.

Mevsimlik işçi 38 yaşındaki Sabit Özbek ile 34 yaşındaki Meryem Özbek çifti, elma bahçesinde çalışmak amacıyla 6 çocuğuyla birlikte Denizli'nin Çivril İlçesi'ne geldi. Özbek ailesi bahçede çalışırken çiftin oğlu İsmail Özbek ortadan kayboldu. Geçen zamana rağmen geri dönmeyen İsmail'i yakınları, çevrede aradı. DSİ'ye ait sulama kanalı yakınlarında küçük çocuğun oynadığını öğrenen yakınları, suya düşme ihtimaline karşı jandarma ve itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı dalgıçları, çalışma başlattı. Kanalda yapılan arama çalışması 1 saat sürdü. İsmail Özbek'in cesedi, oynarken görüldüğü noktadan 1 kilometre uzakta kanalda bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası İsmail Özbek'in cesedi otopsi amacıyla Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük İsmail Sulama Kanalında Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement