Oyun Oynarken Fırına Giren Küçük Kız Yanarak Öldü - Son Dakika
Dünya

Oyun Oynarken Fırına Giren Küçük Kız Yanarak Öldü

Amerika'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 19 aylık J'zyra Thompson, kardeşleriyle oyun oynarken girdiği fırının içinde korkuç şekilde can verdi.

20.11.2015 09:57  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Teksas eyaletinin Houston kentinde, 19 aylık J'zyra Thompson'ı annesi gece vardiyasına işe gitme üzere, yaşları 3 ile 5 arasında değişen üç kardeşi ile evde bıraktı. Üç kardeş 19 aylık kız kardeşleri ile birlikte fırının etrafında oynarken oyunun sonu faciayla bitti. Küçük J'zyra fırının içinde yanarak öldü.

POLİS FECİ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Houston polisi gece yarısını biraz geçtikten sonra ulaşan ihbar sonucu eve vardığında feci manzarayla karşılaştı. İddiaya göre işe giden anne, küçük çocukları evde erkek arkadaşının gözetimine bıraktığını fakat olayın yaşandığı esnada genç adamın çocukların başlarında olmadığı öne sürüldü.

DİĞER ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

Komşuları ismi açıklanmayan annenin çocuklarını sık sık evde yalnız bıraktığını belirtti. Hamile anne ve erkek arkadaşı polis tarafından sorgulandı. Haklarında herhangi bir adli işlem yapılmayan çift serbest bırakıldı. Korkunç olayın yaşandığı geceye tanıklık eden cocuklar ise devlet korumasına alındı.

GoFundMe adlı internet sitesinde küçük J'zyra'nın cenaze masrafları için bir bağış hesabı açıldı.


Oyun Oynarken Fırına Giren Küçük Kız Yanarak Öldü

Son Dakika Dünya Oyun Oynarken Fırına Giren Küçük Kız Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ...: nasıl ya, 3 ve 5 yaşındaki çocuğa 19 aylık bebek nasıl bırakılır? kadın bir de hamileymiş, pes yani ya. nutkum tutuldu 21 1 Yanıtla

Advertisement