30 Yaşındaki Adam, Küçük Kızı Tacizden Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

30 Yaşındaki Adam, Küçük Kızı Tacizden Tutuklandı

30 Yaşındaki Adam, Küçük Kızı Tacizden Tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde annesinin markete gönderdiği 12 yaşındaki S.Ç.'yi dönüşte apartmana kadar takip ederek elle taciz ettiği iddia edilen M.B. tutuklandı.

26.08.2015 11:23  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde annesinin markete gönderdiği 12 yaşındaki S.Ç.'yi dönüşte apartmana kadar takip ederek taciz ettiği iddia edilen 30 yaşındaki M.B. tutuklandı.

KÜÇÜK KIZA ELLE TACİZ

Olay, Şeyhsinan Mahallesi Hacı Salih Aralığı Sokak'ta meydana geldi. Annesi, S.Ç.'yi markete gönderdi. Bir süre sonra geri dönen S.Ç.'yi apartmana kadar takip eden M.B., iddiaya göre girişte küçük kızı elle taciz etti. Küçük kız çığlık atmaya başlayınca telaşa kapılan M.B. kaçtı.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Çığlıkları duyan komşularının teselli ettiği küçük kızın annesi, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri apartman girişindeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Şüphelinin M.B. olduğunu tespit eden polis ekipleri, şüpheliyi evine döndüğünde yakaladı.

TUTUKLANDI

Asayiş Büro Amirliği'nde suçunu itiraf eden M.B., küçük kızı apartmana girene kadar takip ettiğini ve daha sonra elle taciz itiraf etti. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.B., 'Çocuğa Cinsel İstismar' suçundan tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 30 Yaşındaki Adam, Küçük Kızı Tacizden Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ateş seni çağırıyor: Koyun damat koğuşuna... 8 1 Yanıtla
  • Dikmenli: Bunların kellesini vuracan 7 1 Yanıtla
  • hoca: Haberin basligina bak 30 yaşında adam diyor. Adam mi lan bu..30 yaşında it serefsiz.......vb diye başlık atilabilirdi... 7 1 Yanıtla
  • akil: adi pislik kesmek lazim senin biryerlerini 6 1 Yanıtla
  • ben bjk: köpekoglu köpek 6 1 Yanıtla
  • Derya: Arkadaş idam gelmeli idam sapiklara 5 1 Yanıtla
  • 06: Ulan böyle şerefsizleri vincle asacaksin meydanlarda çürüyene kadar ibret olsun diye sallandiracaksin. 4 0 Yanıtla
  • esra yılmaz: asacam kesecem diye yorum yapanlar hiç bir sorun bu şekilde düzelmez.yobazlıkla gaddarlıkla halledilemez.o insanı önce dinlemek lazım.bence ciddi anlamda piskolojik tedaviye ihtiyacı var bu ve bunun gibilerin.bu hale nasıl gelmiş bu sapık düşünceye nasıl sahip olmuş bunların doktor tarafından tek tek tespit edilip ona göre bir yol haritası çıkartılması gerekir. 1 2 Yanıtla
  • nur cennet kaya: hiçte 30 yaş gibi değil en az 45 yasinda 0 0 Yanıtla
  • baraj: Hadım hadım yapmak kesin çözüm 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement